Tortastudio.hu


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: HUF
  • update: 2024-04-29
  • start: 2024-01-23
  • CPS %: 4.2
  • Click2Conversion: P30D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: limited
  • cashback: allowed
  • discount codes: allowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

A www.tortastudio.hu egy olyan különleges webáruház, amely elkötelezett a sütés és cukrászat iránti szenvedélyes közösség kiszolgálásában. Kínálatában több mint 7000 termék található, melyek minőségük és sokszínűségük révén ideálisak mind hobbi, mind professzionális cukrászok számára. A webshop gondosan válogatott választékot kínál sütőformáktól és díszítő eszközöktől kezdve a legújabb cukrászati trendekig. A kampány célja az értékesítés növelése és új ügyfelek szerzése.
A Tortastúdió webáruház megalapításának a célja, hogy a hobbicukrásztól a végzett cukrászig mindenki megtalálja magának azt az eszközt, amely a sütéshez szükséges. Ennek érdekében szeretném folyamatosan bővíteni minőségi eszközökkel a webáruházat és szeretném majd saját márkás minőségi cukrászati élelmiszerekkel is bővíteni a palettát, amelyikből hiány van a piacon. Profi csapat van a segítségemre a mind az e-kereskedelemben mind a logisztikában, hiszen manapság már szinte lehetetlen egyedül egy webáruházat működtetni.
Affiliate Policy HU

Közvetlen PPC nem engedélyezett, a márka kulcsszónak (Tortastudio) a Google Adwords kizáró kulcsszavai között kell szerepelnie, beleértve az elütéseket is.
A kampányban display és media buyer partnerek, valamint alhálózatok nem vehetnek részt!
A kiadók kizárólag a platformon keresztül elérhető kuponkódokat és egyéb promóciós kódokat használhatják.
eDM engedélyezett, de minden esetben kereskedői jóváhagyás szükséges. A jóváhagyás nélkül kiküldött eDM levelek révén létrejött tranzakciókat a kereskedő elutasíthatja.

Product feed elérhető.

A jutalék nettó rendelési értékből számítódik (ÁFA és szállítási költség nélkül).

----

Affiliate Policy EN

Direct PPC is not allowed, Brand Bidding keyword (Tortastudio) must be prohibited in Google Adwords, including misspellings too.
Display and media buyer partners, and subnetworks will not be accepted into the affilite program.
Publishers may only use coupons and promotional codes that are provided exclusively through the affiliate program.
eDM is allowed, but merchant approval is required. Transactions made through eDM letters sent without approval can be rejected by merchant.

Product feed is available.

Commissions are being calculated based on the price excluding VAT and shipping costs.
Célcsoportunk a hobbicukrászoktól a végzett cukrászokig mindenki. Lehet akár olyan személy is, aki még nem merészkedett be a konyhába – bízunk benne, hogy eszközeink és a sütés iránt elhivatott közösségünk elég motiváló mindenkinek.