Robotworld.hu


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: HUF
  • update: 2024-04-29
  • start: 2022-07-07
  • CPS %: 7
  • Click2Conversion: P30D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: disallowed
  • cashback: allowed
  • discount codes: allowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description


A Robot World Közép-Európa legnagyobb otthoni robot szakértője. A cég székhelye Csehországban van, de emellett Szlovákiában, Németországban, Lengyelországban, Ausztriában, Romániában és Magyarországon is tevékenykedik.
Szakterületünk a robotporszívók, robotfeltörlők, robot ablakmosók, robot fűnyírók és úszómedence porszívók. Professzionális és amatőr drónokat, robotjátékokat és egyéb robot eszközöket is forgalmazunk.
Az elmúlt 20 évben a házi segítőkre összpontosítottunk, amelyek megfelelő minőségűek ahhoz, hogy segítsenek Önnek. Személyesen tesztelünk minden terméket, a legtöbb termékünk raktáron van és a robotkészülékekről ingyenes tanácsadást kínálunk ügyfeleinknek.

Affiliate szabályzat

PPC és SEM (beleértve a Google Shopping hirdetéseket is) nem engedélyezett!

A kampányban display és media buyer partnerek, valamint alhálózatok nem vehetnek részt!

A kiadók kizárólag a platformon keresztül elérhető kuponkódokat és egyéb promóciós kódokat használhatják. Más forrásból szerzett kuponkódok használata esetén a tranzakciók elutasításra kerülhetnek. Ha olyan kuponkódot szeretne használni, ami a platformon nem elérhető, akkor vegye fel a kapcsolatot e-mailben a kampány account menedzserével ([email protected])

eDM engedélyezett, de minden esetben kereskedői jóváhagyás szükséges. A jóváhagyás nélkül kiküldött eDM levelek révén létrejött tranzakciókat a kereskedő elutasíthatja.

--

Affiliate Policy EN

SEM and PPC (including Google Shopping ads) are not allowed!

Display and media buyer partners will not be accepted into the affilite program.

Publishers may only use coupons and promotional codes that are provided exclusively through the affiliate program. In case of using coupon codes which come from other sources, commissions can be rejected. If you would like to use coupons which are not available on the platform, please get in contact with the account manager by email ([email protected])

eDM is limited, merchant approval is required. Transactions made through eDM letters sent without approval can be rejected by merchant.
Elsősorban a 25-60 év közötti nőkre összpontosítunk, akik értékelik a robot padló- és ablaktisztítók segítségét, valamint a konyhai segítőtársakat multifunkcionális edények, turmixgépek, konyhai robotgépek és kávéfőzők formájában. A 30 – 60 év közötti férfiak részére a kerti munkák megkönnyítését kínáljuk robotfűnyírók és robot medenceporszívók segítségével. A 20-40 éves korosztály (nők és férfiak) szórakozására elektromos robogókat és drónokat kínálunk.