Madlenista.eu


Affiliate Program Details

  • status: inactive
  • currency: HUF
  • update: 2024-04-01
  • start: 2023-10-16
  • CPS %: 10.5
  • Click2Conversion: P30D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: limited
  • cashback: allowed
  • discount codes: allowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country


Affiliate Program Original Description

A Madlenista.eu affiliate program célja az értékesítés növelése a webáruházban.

Affiliate program kiemelt előnyei:Konverziós arány: Az áruházunk 2%-os konverziós rátával büszkélkedhet. Ez azt jelenti, hogy minden 100 látogatóból, várhatóan minden 2. vásárol is.
Átlagos rendelési érték (AOV): Vásárlóink imádják a kollekciónkat! Az átlagos rendelési érték lenyűgözően magas, 26.000 Ft. Ez bizonyítja ruházati kínálatunk minőségét és vonzerejét.
Követési intervallum: Profitáljon a 30 napos követési intervallum előnyeiből. Ha az Ön által ajánlott vásárló az első látogatását követő 30 napon belül vásárol, jóváírjuk Önnek az eladás jutalékát.
Nagyvonalú jutalék: Keressen vonzó jutalékot minden egyes, az Ön által ajánlott eladás után. Magas átlagos kosárértékünknek köszönhetően ez azt jelenti, hogy minden egyes konverzió után több bevétel kerül a zsebedbe.
Támogatás: Elkötelezett partnercsapatunk segít Önnek bármilyen kérdésben. Promóciós anyagokat is biztosítunk, hogy segítsünk maximalizálni a kereseti potenciált.

--
The Madlenista.eu affiliate program aims to increase sales.

Affiliate Program Highlights:Conversion rate: Our store boasts a solid 2% conversion rate. This means that for every 100 visitors you bring in, 2 will likely make a purchase.
Average Order Value (AOV): Our customers love our collection! The average order value is an impressive 26,000 HUF. This is a testament to the quality and appeal of our clothing range.
Tracking interval: Benefit from a 30-day tracking interval. If a customer you referred makes a purchase within 30 days of their initial visit, you get credited for the sale.
Generous commission: Earn attractive commissions on every sale made through your referral. With our high AOV, this means more revenue in your pocket for each conversion.
Support: Our dedicated affiliate team is here to assist you with any queries. We also provide promotional materials to help you maximize your earning potential.
A Madlenista egy online divatáruház, amely az időtlen eleganciára és a személyre szabott stílusélményre helyezi a hangsúlyt. Termékkínálatunkban ruhák, cipők, szoknyák és kiegészítők szerepelnek. A platform büszke a gyors szállításra, a 24/7-es ügyfélszolgálatra, a 14 napos visszatérítési szabályokra és a biztonságos fizetésre. A Madlenista nagy hangsúlyt fektet a kézzel készített minőségre és az egyedi, aprólékos tervezésre, célja, hogy egyedülálló vásárlási élményt nyújtson azoknak, akik elegáns, gondosan megmunkált darabokkal szeretnék bővíteni ruhatárukat.

--

Madlenista is an online fashion store that emphasizes timeless elegance and a personalized style experience. We offer a range of products including dresses, shoes, skirts, and accessories. The platform prides itself on fast shipping, 24/7 support, a 14-day return policy, and secure payments. Madlenista places a strong emphasis on handcrafted quality and unique, meticulous design, aiming to offer a unique shopping experience for those looking to enhance their wardrobe with elegant, carefully crafted pieces​.
Affiliate Policy HU

A (közvetlen) SEM nem megengedett; a (közvetett) SEM korlátozott: a márka licitálás tilos, a márka kulcsszót (Madlenista) negatív kulcsszóként kell beállítani.

Display és médiavásárló partnerek nem vehetők fel az affiliate programba.
CSS (pl. Google Shopping) tevékenység megengedett.

A kiadók csak olyan kuponokat és promóciós kódokat használhatnak, amelyeket kizárólag az affiliate programon keresztül biztosítanak. Más forrásból származó kuponkódok használata esetén a jutalékok elutasításra kerülhetnek.

Az eDM korlátozott, kereskedői jóváhagyás szükséges. A jóváhagyás nélkül elküldött eDM leveleken keresztül végrehajtott tranzakciókat a kereskedő elutasíthatja.

--

Affiliate Policy EN

SEM (direct) is not allowed; SEM (indirect) is limited: brand bidding is forbidden, brand keyword (Madlenista) must be set as negative keyword.

Display and media buyer partners will not be accepted into the affilite program.
CSS (e.g. Google shopping) activity is allowed.

Publishers may only use coupons and promotional codes that are provided exclusively through the affiliate program. In case of using coupon codes which come from other sources, commissions can be rejected.

eDM is limited, merchant approval is required. Transactions made through eDM letters sent without approval can be rejected by merchant.
A Madlenista célcsoportját a 32 és 60 év közötti nők alkotják, akik értékelik az időtlen eleganciát, az egyedi stílust és a kiváló minőségű, kézzel készített ruhákat. Valószínűleg értékelik a személyre szabott vásárlási élményt, és a klasszikus divatot részesítik előnyben a múló trendekkel szemben. A 24/7-es ügyfélszolgálat, a gyors szállítás és a biztonságos fizetési lehetőségek olyan ügyfélkörnek kedveznek, akik minőségi szolgáltatást és kiváló kézműves munkát keresnek a ruhaválasztás során. Kínálatával a Madlenista célja, hogy kielégítse ezeknek a nőknek a divat iránti igényeit, platformot biztosítva számukra az elegáns, aprólékosan megtervezett darabok felfedezésére és megvásárlására.

--

The target group for Madlenista comprises women aged between 32 to 60 years old who appreciate timeless elegance, unique style, and high-quality, handcrafted clothing. They likely value a personalized shopping experience and have a preference for classic fashion over transient trends. The availability of 24/7 support, fast shipping, and secure payment options caters to a clientele that seeks both quality service and exquisite craftsmanship in their clothing choices. Through its offerings, Madlenista aims to fulfill the fashion needs of these women, providing them with a platform to explore and purchase elegant, meticulously designed pieces.