Elpumps SE


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: SEK
  • update: 2024-04-29
  • start: 2022-04-07
  • CPS %: 7
  • Click2Conversion: P14D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: allowed
  • cashback: allowed
  • discount codes: allowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

ELPUMPS AFFILIATE PROGRAM
Referera till våra produkter och tjäna pengar


TJÄNA PENGAR MED VÅRT AFFILIATE PARTNERPROGRAM

När du rekommenderar Elpumps högkvalitativa produkter tjänar du en provision för varje lyckad remiss. Registrera dig för vårt remissprogram genom att registrera dig för ett av de betrodda affiliatenätverken nedan och integrera din spårningslänk på din webbplats, blogg, nyhetsbrev, sociala mediekanal, reklamkampanj eller ditt unika media som du väljer! Varje gång en av kunderna du har hänvisat till vår webbplats gör ett köp, tjänar du en provision baserat på det totala ordervärdet.

VARFÖR PARTNERS MED OSS?

provision upp till
7 %
Genomsnittligt ordervärde
3 100 SEK
Cookiens varaktighet upp till
30 dagar

Vi kommer att förse dig med textlänkar samt snygga banners i olika format, olika storlekar och snygg design genom det affiliatenätverk som du vill gå med i. Du är fri att använda dessa banners och länkar i dina kanaler för att marknadsföra våra produkter som en del av vårt affiliateprogram.

SÅ FUNGERAR DET

1. ANSÖK: Anmäl dig till kampanjen
DEL 2: Använd Elpumps banners och textlänkar för att dirigera kunder till vår webbshop
TJÄNA: Tjäna en provision efter varje beställning vi får från dina hänvisningar!

Det finns ingen gräns för antalet kunder du kan hänvisa, hur mycket provision du kan göra eller hur många gånger du kan dela länken!


SPÅRA DIN FÖRSÄLJNING

Vi använder TradeTracker för att spåra all försäljning som kommer från dina hänvisningar. Denna plattform erbjuder dig en personlig instrumentpanel med detaljerad statistik om din hänvisningsaktivitet, inklusive trafik till våra webbplatser, omvandlingsfrekvenser, dina intäkter etc., och ger dig tillgång till Elpumps marknadsföringsmaterial som banners, textlänkar, produktflöden och mer . Alla provisioner du tjänar genom Elpumps affiliate partnerprogram betalas ut direkt via affiliatenätverket.


REDO ATT GÅ MED?
Bli distributör

Elpumps är en ungersk vattenpumpsfabrik som har levererat till grossist- och detaljhandelsdistributörer från hela världen i nästan 30 år. Elpumps vattenpumpar är 100 % europeiska produkter som är kända för sin tillförlitlighet, prestanda och långa livslängd hos både distributörer och kunder.

Tack vare sin utmärkta produktkvalitet och attraktiva grossistpriser har företagets produktionsvolym och omsättning ökat stadigt och konsekvent år efter år och nådde över 7 miljoner euro 2020, samtidigt som Elpumps också fick Bisnodes högsta kreditvärdighetsbetyg på AAA, uppnådd med bara 0,63 % av de ungerska företagen.

Snabb och pålitlig pumpleverantör
för företag av alla storlekar

Vi arbetar med stora och små företag, och vi ger dem alla samma nivå av professionalism och integritet.

Eftersom Elpumps produkter tillverkas i Ungern, och de flesta material och delar kommer från lokalt, garanterar Elpumps en förutsägbar och smidig leverantörsupplevelse som du kan lita på, utan problem med leveranskedjan eller förseningar i leveransen. Detta resulterar i extremt korta ledtider på så lite som 1-2 dagar från beställning som ingen utländsk leverantör kan slå. Elpumps tillhandahåller fullständig teknisk support för sina produkter, och reservdelar finns alltid tillgängliga i bulk. Elpumps utför distributörsbeställningar från så lite som 1 pall upp till containerkvantiteter, och dropshipping av enskilda varor till nästan grossistpriser är också ett alternativ tack vare Elpumps europeiska webbshopnätverk.

Möt dina kunders behov med lätthet
Utöka ditt hem & trädgårdssortiment med Elpumps breda produktportfölj med över 75 vattenpumpar och tillbehör från 450 W upp till 2000 W. Detta inkluderar alla tiders bästsäljande produkter som rentvattenpumpar för vattendränering eller skörd av regnvatten, smutsvattenpumpar för användning på byggarbetsplatser, högtryckspumpar för trädgårdsbevattning för gräsmattor och hushållsvattenverk för att förse hem med färskvatten. Genom att bli en Elpumps-distributör kan du täcka alla dina kunders behov av vattenpumpning från en enda leverantör.

Betrodd av Europas största byggvaruhus
 100 % europeisk FoU och produktion
 Oklanderlig kvalitet, tillförlitlighet och prestanda
 Komplett utbud av vattenpumpar för alla applikationer
 Stort lager för omedelbar tillgänglighet
 Korta ledtider
 Fullständig täckning för reservdelar
 Fullständig teknisk support

Arbeta med ett prisvinnande team
När du arbetar med Elpumps väljer du att arbeta med Årets leverantör 2021 som röstats fram av ZGONC, en av våra professionella vattenpumpsdistributörer i Europa. Vi ser fram emot att arbeta med dig och hjälpa dig att täcka alla dina kunders pumpbehov runt huset och trädgården från en enda källa.

Bli en Elpumps-distributör nu,
vi ser fram emot att arbeta med dig!
SEM – Tillåtet - Varumärkesbud inte tillåtet
Cashback sidor – Tillåtet
Email – Tillåtet
Rabattkod/kupong-sidor – Tillåtet

//

SEM – Allowed - Brand bidding not allowed
Cashback sites – Allowed
Email – Allowed
Voucher sites – Allowed