Elpumps DK


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: DKK
  • update: 2024-04-28
  • start: 2022-04-07
  • CPS %: 7
  • Click2Conversion: P14D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: allowed
  • cashback: allowed
  • discount codes: allowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

ELPUMPS AFFILIATE PROGRAM
Henvis vores produkter og tjen penge


TJEN PENGE MED VORES AFFILIATE PARTNER PROGRAM

Når du anbefaler Elpumps produkter af høj kvalitet, tjener du en kommission for hver succesfuld henvisning. Tilmeld dig vores henvisningsprogram ved at registrere dig på et af de betroede affiliate-netværk nedenfor og integrere dit sporingslink på din hjemmeside, blog, nyhedsbreve, sociale mediekanal, reklamekampagne eller dit unikke medie efter eget valg! Hver gang en af de kunder, du har henvist til vores hjemmeside, foretager et køb, optjener du en kommission baseret på den samlede ordreværdi.

HVORFOR PARTNERE MED OS?

Kommission op til
7 %
Gennemsnitlig ordreværdi
2.235 DKK
Cookie varighed op til
30 dage

Vi vil give dig tekstlinks samt stilfulde bannere i forskellige formater, forskellige størrelser og attraktive designs via det affiliate-netværk, som du vil tilslutte dig. Du kan frit bruge disse bannere og links i dine kanaler til at annoncere for vores produkter som en del af vores affiliate program.

SÅDAN FUNGERER DET

1. ANSØG: Tilmeld kampagnen
2. DEL: Brug Elpumps’ bannere og tekstlinks til at lede kunderne til vores webshop
3. TJEN: Tjen en kommission efter hver ordre, vi får fra dine henvisninger!

Der er ingen grænse for antallet af kunder, du kan henvise, mængden af ​​kommission, du kan lave, eller antallet af gange, du kan dele linket!


SPOR DIT SALG

Vi bruger TradeTracker til at spore alt salg, der kommer fra dine henvisninger. Denne platform tilbyder dig et personligt dashboard med detaljerede statistikker om din henvisningsaktivitet, herunder trafikken til vores websteder, konverteringsrater, din indtjening osv., og giver dig adgang til Elpumps' markedsføringsmateriale såsom bannere, tekstlinks, produktfeedfiler og mere. Alle de provisioner, du tjener gennem Elpumps' affiliate partnerprogram, udbetales direkte via affiliate netværket.


KLAR TIL AT VÆRE MED?
Bliv distributør

Elpumps er en ungarsk vandpumpefabrik, der har leveret engros- og detaildistributører fra hele verden i næsten 30 år. Elpumps vandpumper er 100 % europæiske produkter, der er kendt for deres pålidelighed, ydeevne og lange levetid blandt både distributører og kunder.

Takket være dets fremragende produktkvalitet og attraktive engrospriser er virksomhedens produktionsvolumen og omsætning vokset støt og konsekvent år efter år og nåede op på over €7 millioner i 2020, mens Elpumps også opnåede Bisnodes højeste kreditværdighedsvurdering på AAA, opnået med kun 0,63 % af de ungarske virksomheder.

Hurtig og pålidelig pumpeleverandør
for virksomheder i alle størrelser

Vi arbejder med store og små virksomheder, og vi giver dem alle samme grad af professionalisme og integritet.

Da Elpumps produkter fremstilles i Ungarn, og de fleste af materialerne og delene er indkøbt lokalt, garanterer Elpumps en forudsigelig og smidig leverandøroplevelse, som du kan stole på, uden forsyningskædeproblemer eller forsendelsesforsinkelser. Dette resulterer i ekstremt korte leveringstider på så lidt som 1-2 dage fra afgivelse af en ordre, som ingen udenlandsk leverandør kan slå. Elpumps yder fuld teknisk support til sine produkter, og reservedele er altid tilgængelige i bulkmængder. Elpumps opfylder distributørordrer fra så lidt som 1 palle op til containermængder, og dropshipping af enkeltvarer til næsten engrospriser er også en mulighed takket være Elpumps europæiske webshop-netværk.

Imødekomme dine kunders behov med lethed
Udvid dit Hus & Have-sortiment med Elpumps' brede produktportefølje af over 75 vandpumper og tilbehør fra 450 W op til 2000 W. Dette inkluderer alle tiders bestseller-produkter som rentvandspumper til vanddræning eller høst af regnvand, pumper til snavset vand til byggepladsbrug, højtryks-havepumper til plænevanding og brugsvandværker til at forsyne boliger med ferskvand. Ved at blive en Elpumps-distributør kan du dække alle dine kunders behov for vandpumpning fra én enkelt leverandør.

Betroet af Europas største byggemarkeder
 100% europæisk R&D og produktion
 Upåklagelig kvalitet, pålidelighed og ydeevne
 Fuldt udvalg af vandpumper til enhver applikation
 Kæmpe lager for øjeblikkelig tilgængelighed
 Korte leveringstider
 Komplet dækning for reservedele
 Fuld teknisk support

Arbejd med et prisvindende team
Når du arbejder med Elpumps, vælger du at arbejde med Årets Leverandør 2021 som kåret af ZGONC, en af vores professionelle vandpumpedistributører i Europa. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og hjælpe dig med at dække alle dine kunders pumpebehov rundt i huset og haven fra en enkelt kilde.

Bliv en Elpumps distributør nu,
vi glæder os til at arbejde sammen med dig!
SEM - Tilladt - Brand bidding ikke tilladt
Cashback-sider - Tilladt
E-mail - Tilladt
Voucher-sider - Tilladt

//

SEM – Allowed - Brand bidding not allowed
Cashback sites – Allowed
Email – Allowed
Voucher sites – Allowed