Balcano.hu


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: HUF
  • update: 2024-04-29
  • start: 2022-10-18
  • CPS %: 14
  • Click2Conversion: P20D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: limited
  • cashback: allowed
  • discount codes: allowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

A kampány célja a konverziók számának növelése; új megrendelők akvirálása, valamint a meglévő ügyfelek újravásárlásainak ösztönzése.
Saját ékszermárka, egyedi gyártású magas minőségi kategóriás (garantáltan allergiamentes - laboratóriumi anyagvizsgálattal alátámasztva) nemesacél ékszerek részben 18K arany bevonattal. Óriási választék, több, mint 200 ezer ékszer / több, mint 2000 ékszertípus rengeteg méretben raktáron, interaktív, egyedi ékszer összeállítás és gravírozás. Felhasználóbarát, könnyen kezelhető webshop rendkívül részletes termékbemutatással, videókkal. Garantált egy munkanapos ingyen szállítás értékhatártól függetlenül. 30 napos pénzvisszafizetési garancia és ingyen szállítás a visszaküldés, illetve termékcsere esetén is (a csere is megoldható akár egy munkanapon belül). Abszolút rizikómentes vásárlás!

Az EXTREME SILVER KFT. 2004-ben alakult, átvéve az akkor már két éve ugyanazzal a tulajdonosi háttérrel rendelkező Magyarországon elsőként indított ékszer webshopot (extremesilver.hu). Akkor még ezüst ékszer nagykereskedésként és kiskereskedésként működtünk. Jelenleg már csak kizárólag a divatékszer kategóriával foglalkozunk, ezen belül saját tervezésű és gyártású ékszermárkánkkal, amivel egy folyamatos megbízható minőséget tudunk garantálni vásárlóinknak. Jelenleg, több, mint 9 éve, több, mint 160 partnerünk (többnyire ékszer, vagy ajándékboltok) értékesítik ékszereinket Magyarország teljes területén.

Affiliate Policy HU:

Közvetlen PPC nem engedélyezett, a márka kulcsszónak (balcano) a Google Adwords kizáró kulcsszavai között kell szerepelnie, beleértve az elütéseket is.
A kampányban display és media buyer partnerek nem vehetnek részt!
A kiadók számára az affiliate csatornán kívülről származó kuponok használata is engedélyezett.
eDM engedélyezett, de minden esetben kereskedői jóváhagyás szükséges. A jóváhagyás nélkül kiküldött eDM levelek révén létrejött tranzakciókat a kereskedő elutasíthatja.


--

Affiliate Policy EN:

Direct PPC is not allowed, the brand keyword (balcano) must be in Google Adwords negative keywords, including misspellings.
Display and media buyer partners cannot participate in the campaign!
Publishers are also allowed to use coupons from outside the affiliate channel.
eDM is allowed, but merchant approval is required in all cases. Transactions created through eDM letters sent without approval may be rejected by the merchant.
Nincs konkrét korosztály, de a statisztikák szerint a nő/férfi megoszlás 60/40%. A korosztály szerinti megoszlás kb. a 25-55 éves csoport viszi a megrendelések 80%-át, de ezekből is a legkiemelkedőbb a 35-45 éves korcsoport.