Animigo.se


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: SEK
  • update: 2024-04-29
  • start: 2020-09-23
  • CPS %: 15
  • Click2Conversion: P30D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: disallowed
  • cashback: allowed
  • discount codes: allowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

Våra husdjur är så mycket mer än bara djur. De är familjemedlemmar som vi har valt att dela våra liv med; vissa har två ben, vissa har fyra och vissa har ännu fler, och de är våra trogna följeslagare samt entusiastiska lekkamrater. De får oss att skratta när vi kanske inte är så glada, de motiverar oss att kliva upp ur soffan och de lär oss från tidig ålder vikten av att ta ansvar. De skapar balans i hemmet och ger oss den sortens ovillkorliga kärlek som endast ett husdjur kan ge.

Hos Animigo är detta en självklarhet, och de förstår precis hur viktiga pälsklingarna (och husdjuren med mindre, eller ingen, päls) är och hur stor roll i familjelyckan de spelar. Det är med detta i åtanke som de erbjuder ett varierat utbud av kvalitetsprodukter; nyttiga, naturliga och smakrika, samt tips, tricks och roliga idéer för hur man håller sin husdjurskompis lycklig och frisk.

Animigo är uppbyggt av personer med egna husdjur, som förstår precis hur mycket kärlek som finns i relationen mellan en person och dennes djurkompis. Av den anledningen så säljer de endast produkter som de själva har använt, eller skulle kunna tänka sig att använda. Animigo är medvetna om att alla husdjur har olika behov och att alla är olika, och genom att ha fokuserat på produkter med naturliga ingredienser och noggrant framtestade sammansättningar, så kan de erbjuda ett stort sortiment med någonting som passar alla små och stora (icke mänskliga) familjemedlemmar.
Genom att gå med i vårt affiliateprogram kan du enkelt tjäna pengar genom att marknadsföra våra produkter. Vi har alltid försökt lyssna på våra affiliates och ständigt utvecklat vårt affiliateprogram, för att kunna bli marknadsledande i denna industri.

Kunskap och erfarenhet – allt för att kunna erbjuda tillförlitliga råd och vältestade produkter.
Kundservice – det är viktigt att våra kunder känner att de kan vända sig till oss när det finns funderingar.
Öppenhet – tydliga innehållsförteckningar och lättförstådd produktinformation.
Återvinning – vi medverkar till en grönare planet genom att använda återvinningsbara förpacknigar och miljövänligt framställda produkter.
Låg kostnad och flera leveransalternativ
Alltid fri frakt på ordrar över 499kr
Skydd via Pricerunners program för säkra köp

SEM – Ej tillåtet
Cashback sidor – Tillåtet
Email – Tillåtet
Rabattkod/kupong-sidor – Tillåtet
Google Shopping/CSS – Tillåtet

/

SEM – Not allowed
Cashback sites – Allowed
Email – Allowed
Voucher sites – Allowed
Google Shopping/CSS – Allowed