TUI.be


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: EUR
  • update: 2024-05-16
  • start: 2015-06-23
  • CPS %: 3
  • Click2Conversion: P30D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: disallowed
  • cashback: disallowed
  • discount codes: disallowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

TUI is een van de grootste vakantiemerken van België. TUI heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij TUI ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Jetair maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, TUI draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

USP’s:
➢ Zeer uitgebreid aanbod: uiteraard zonvakanties, maar ook verre vakanties, autovakanties, skivakanties, citytrips, familievakanties en dichtbijvakanties (weekendjes weg)
➢ Eigen airline waarbij ook losse vliegtickets geboekt kunnen worden (zie TUIfly.com programma)
➢ Enorm veel zoekmogelijkheden op de site (o.a. op vakantiesoort, accommodatiesoort, ligging, faciliteiten, vervoer, etc.)
➢ Zeer scherp geprijsde last minutes en SuperDeals, maar ook kinderkortingen en vroegboekkortingen
➢ Onderdeel van TUI België, de marktleider op de Belgische vakantiemarkt
➢ Specialisten bezoeken en keuren onze hotels
➢ Hotelbeoordelingen van onze eigen klanten
➢ Meer dan 2000 medewerkers staan elke dag voor klaar voor onze klanten
➢ 7/7, 24/24 noodnummer tijdens de vakantie

Waarom aanmelden?
• Je ontvangt commissie op basis van een percentage over de totale boekingswaarde i.p.v. een vast bedrag per boeking. Dit loopt al snel hoog op!
• Uniek en uitgebreid vakantieaanbod, gedifferentieerd ten opzichte van andere aanbieders (RIU, Magic Life, Sensatori, Splashworld, Suneoclub,…)
• Het is mogelijk om naar elk gewenst resultaat op de site te deeplinken
• Uitgebreide mogelijkheden op het vlak van XML feeds

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: [email protected]

SEA
Expliciet niet toegestaan

Gelieve deze keywords ook als negatief in te stellen voor eigen google adcampagnes:

TUI
TUI fly
TUIfly
Sunjets
Jetair
TUI Family Life
TUI Magic Life
RIU
Robinson
TUI Blue
TUI Sensatori
TUI Sensimar
TUI Kids club
Splashworld
Suneoclub
Time to Smile


Cashback sites
Niet toegestaan

Kortingscode(sites)
Het is niet toegestaan kortingscodes te publiceren en/of te distribueren zonder uitdrukkelijke toestemming van TUI. Verder is het ook verboden om het woord ‘kortingscode’ of een synoniem te vermelden in de buurt van het merk.

Het is niet toegestaan om als publisher onjuiste of misleidende metateksten te gebruiken in de SEO resultaten. Daarbij dienen de teksten overeen te komen met de propositie die vanuit het netwerk wordt gecommuniceerd. Het is dus bijgevolg niet toegestaan om als resultaat te verschijnen bij het ingeven van de zoektermen tui + kortingscode (of een variant/misspelling) in een zoekmachine.

Sales waaruit blijkt dat er wel gebruik is gemaakt van de term ‘kortingscode’ (zonder toestemming van TUI), zullen worden afgekeurd.

Facebook policy
Graag vestigen wij jullie aandacht op de policy van TUI.be waarbij rechtstreeks linken vanuit een Facebook pagina/post naar TUI niet toegelaten is. TUI wenst volledige controle te houden op het verkeer vanuit Facebook naar TUI, en zij zetten dit kanaal ook zelf optimaal in via Facebook advertising. Verder vinden ze het ook belangrijk om hun merkreputatie goed te monitoren en kwalitatieve feedback te geven op Facebook commentaren van klanten/toekomstige klanten op berichten vanuit TUI. Zoals het nu is worden berichten van affiliates over TUI vaak gepercipieerd door de Facebook fans als zijnde officiële communicatie vanuit TUI en als daar dan geen feedback van TUI op komt, kan dit hun merk schaden.

Alle Facebook posts moeten dus linken naar de eigen website van de affiliate, van waaruit dan kan gelinkt worden naar TUI.

Newsletter mention policy
Graag vestigen wij jullie aandacht op de policy van TUI.be waarbij rechtstreeks linken vanuit een nieuwsbrief naar TUI niet toegelaten is.
TUI wilt hiermee vermijden dat nieuwsbrieven van affiliates over het TUI aanbod gepercipieerd worden als zijnde officiële communicatie vanuit TUI.
Het voorzien van een tussenstap naar de eigen website zorgt ervoor dat we dergelijke misverstanden voorkomen.

Alle nieuwsbrieven moeten dus linken naar de eigen website van de affiliate, van waaruit dan kan gelinkt worden naar TUI.Tracking
Cookies