Trivago.sk


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: CZK
  • update: 2024-05-01
  • start: 2023-03-01
  • CPS %: 100
  • Click2Conversion: PT2H
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: disallowed
  • cashback: disallowed
  • discount codes: disallowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

O trivagu
trivago je přední světový vyhledávač hotelů a klade si za cíl změnit způsob, kterým zákazníci vyhledávají a porovnávají hotely, resp. alternativní ubytovací zařízení. Společnost vznikla v roce 2005 v Düsseldorfu. Její platforma umožňuje individuálně přizpůsobit hledání hotelů na míru potřebám konkrétního uživatele a poskytuje mu nebývalé množství relevantních informací o hotelech a cenách, které usnadňují výběr preferovaného hotelu. trivago pomáhá svým inzerentům rozvíjet podnikání a na svých webových stránkách a mobilních aplikacích umožňuje oslovit širokou zákaznickou základnu.
Do 31. března 2018 zprovoznilo trivago 55 lokalizovaných verzí svých webových stránek (tzv. platformy), na kterých se prezentovalo přes 2 miliony hotelů a alternativních ubytovacích zařízení. trivago zpřístupňuje přes dva miliony hotelů, včetně alternativních ubytovacích zařízení, a údaje o cenách a dostupnosti čerpá z více než 400 rezervačních stránek a hotelových řetězců ve více než 190 zemích.
4 důvody pro registraci do programu trivago
● Renomovaná značka a světové prvenství mezi vyhledávači hotelů
● Nespočet nabídek pro návštěvníky vaší stránky
● Atraktivní výdělky
● Program dynamických plateb

Podrobnost o partnerském programu

Platby:
Výše platby se odvíjí od hodnoty uživatelské cesty na trivagu. Cesta začíná první návštěvou uživatele na trivagu a končí na webových stránkách našich inzerentů.
Výše platby zohledňuje počet odchozích prokliknutí, potvrzené rezervace a cenu těchto rezervací.
(Odchozí prokliknutí znamená, že uživatel, který navštívil trivago, odtud přejde na stránku některého z inzertních partnerů.)
Transakce se budou automaticky přičítat pravidelně podle reportů trivaga. Z tohoto důvodu je provize nastavena na 100 %.
Vstupem do kampaně na podporu trivago tímto souhlasíte s podmínkami společnosti trivago: Smluvní podmínky trivago . Ty jsou shrnuty pro usnadnění v níže uvedeném popisu. Vezměte prosím na vědomí, že toto shrnutí je pouze orientační a že podmínky uvedené ve výše uvedeném odkazu kontrolují.

Zakázané aktivity a aktivity podléhající schválení
V partnerském programu trivaga musí webové stránky partnera směrovat na trivago návštěvnost splňující určitá kritéria. trivago má právo žádat náhradu plateb za návštěvnost, která byla získána prostřednictvím zakázaných aktivit a aktivit podléhajících schválení, které jsou uvedeny níže. Úplné znění příslušných omezení najdete ve Smluvních podmínkách trivaga.

Zakázané aktivitySEA/SEM
Aktivity zaměřené na marketing ve vyhledávačích jsou pro tuto kampaň výslovně zakázány. Do této kategorie spadá veškerá návštěvnost zprostředkovaná webovými vyhledávači, a to jak placená, tak organická, bez ohledu na to, zda je vstupní stránkou přímo trivago nebo jiná zprostředkující stránka, a bez ohledu na to, o který vyhledávač se jedná – mimo jiné Google, Yahoo, Bing, Yandex apod. včetně jejich partnerských sítí.

GDN a GSP
Není povolena žádná návštěvnost získaná pro trivago z Reklamní sítě Google (Google Display Network, GDN) ani z Propagací sponzorovaných službou Gmail (Gmail Sponsored Promotions, GSP).

Návštěvnost s pobídkami
Není povolena návštěvnost motivovaná pobídkami, jako jsou mimo jiné věrnostní body, hotovost nebo jiné odměny v rámci aktivit jako např. hry.

Návštěvnost z Adwaru
Není povolena návštěvnost získaná prostřednictvím adwarových technik, jako je například přesměrování odkazů nebo integrace vyhledávacího panelu trivaga do reklamního panelu.

Zakázaný obsah
Vlastníci partnerských stránek nesmějí publikovat ani propagovat obsah, jehož součástí je násilí, vyobrazení jednoznačně sexuálního jednání, dále pomlouvačné nebo hanlivé materiály, protizákonné materiály nebo nezákonná činnost.

Přesměrování
Odkazy z partnerských stránek musejí vést přímo na webové stránky trivaga, nikoli na přesměrovací stránku, která vede k reklamnímu partnerovi trivaga.

Podvodné jednání
Za podvodné jednání se považuje, mimo jiné, zejména používání botů, automatické generování návštěv, chybné odkazy – přímé odkazy na stránku příležitosti nebo více příležitostí jsou přísně zakázány. v případě zjištění takovýchto aktivit je trivago oprávněno s okamžitou účinností a bez výpovědní lhůty ukončit kampaň a není povinno vyplatit žádnou provizi ani nebude odpovídat za výsledky získané za těchto okolností.

Aktivity podléhající schváleníE-mailový marketing
Povolení získávat návštěvnost prostřednictvím e-mailu bude uděleno výhradně v případě, že vlastník stránek předem postoupí trivagu práva dobrovolného souhlasu uživatelů („opt-in“) se zařazením do databáze, ze které hodlá vlastník stránek e-maily rozesílat, a informuje trivago o zdroji databáze, kterou hodlá použít.

Nabídky v reálném čase
Veškerá reklama na trivago zprostředkovaná systémem s podáváním nabídek v reálném čase je zakázána, pokud trivago neudělilo výslovně a písemně souhlas.

Kupóny/slevové kódy
Využití kupónů nebo slevových kódů je zakázáno, pokud trivago výslovně a písemně neudělilo souhlas.

Remarketing/opětovné cílení na dřívější návštěvníky
Získávání návštěvnosti pomocí technik remarketingu nebo cílení na dřívější návštěvníky (retargeting) je zakázáno, pokud trivago výslovně a písemně neudělilo souhlas.

Sociální sítě
Získávání návštěvnosti na sociálních sítích je zakázáno, pokud trivago výslovně a písemně neudělilo souhlas.