Trivago.be (NL)


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: EUR
  • update: 2024-05-02
  • start: 2014-05-16
  • CPS %: 100
  • Click2Conversion: PT1H
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: disallowed
  • cashback: disallowed
  • discount codes: allowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

Over trivago

Transacties worden regelmatig automatisch toegevoegd op basis van de rapportage van Trivago. Om deze reden staat de commissie ingesteld op 100%.

Trivago is een toonaangevende, wereldwijde hotelzoekmachine die de manier wil aanpakken waarop reizigers hotels en alternatieve accommodaties zoeken en vergelijken. Het platform werd opgericht in 2005 in Düsseldorf, Duitsland, en stelt reizigers in staat om geïnformeerde beslissingen te nemen door hun zoekopdrachten te personaliseren en toegang te geven tot een uitgebreid aanbod van hotelinformatie en prijzen. trivago wil hoteladverteerders helpen hun business te groeien door toegang te bieden tot een breed reizigerspubliek via zijn website en app.
trivago heeft 55 vertaalde platforms die toegang bieden tot meer dan twee miljoen hotels en alternatieve accommodaties, met prijzen en beschikbaarheid van meer dan 400 boekingssites en hotelketens in meer dan 190 landen.
4 goede redenen om deel te nemen aan het trivago-programma:
● Bekend merk en marktleider op het vlak van hotels zoeken
● Exclusieve deals voor uw bezoekers
● Aantrekkelijke vergoeding
● Dynamisch uitbetalingsprogramma

Details partnerprogramma
Door het aangaan van een campagne om trivago te promoten, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van trivago: trivago's Algemene Voorwaarden. Deze zijn voor het gemak samengevat in de onderstaande beschrijving. Houd er rekening mee dat deze samenvatting slechts ter referentie is en dat de algemene voorwaarden in de bovenstaande link van toepassing zijn.


Uitbetaling:
De uitbetaling hangt af van de user journey, dat start vanaf het eerste bezoek aan trivago en eindigt op de websites van onze adverteerders.
Het uitbetalingsbedrag is een combinatie van click-outs, bevestigde boekingen en de boekingswaarde.
Click-outs verwijzen naar het doorsturen van gebruikers van trivago naar de partnersites van de adverteerders op trivago.
Transacties en commissies worden wekelijks op basis van het rapport van trivago toegevoegd. De finale commissie op het einde van de maand is onderhevig aan kleine wijzigingen.

Verboden activiteiten en activiteiten die goedkeuring vereisen
Om deel te nemen aan het partnerprogramma van trivago dienen de partnersites geschikt siteverkeer te bieden. trivago heeft het recht om een terugbetaling te vragen voor al het siteverkeer afkomstig van de hieronder vermelde verboden activiteiten en activiteiten die goedkeuring vereisen. Lees de Voorwaarden & Bepalingen van trivago voor de specificaties.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: [email protected]

SEA/SEM
Zoekmachinemarketing is voor deze campagne uitdrukkelijk niet toegestaan. Dit omvat al het zoekmachineverkeer, betaald of organisch, dat doorgestuurd wordt naar de landingspagina van trivago of andere interstitiële pagina’s, net als zoekmachines, inclusief maar niet beperkt tot, Google, Yahoo, Bing, Yandex en hun partnernetwerken.

GDN en GSP
Siteverkeer afkomstig van het Google Display Network (GDN) en Gmail Sponsored Promotions (GSP) namens trivago is niet toegestaan.

Gestimuleerd siteverkeer
Gestimuleerd siteverkeer inclusief, maar niet beperkt tot, punten, cashback of andere beloningen van een activiteit zoals een wedstrijd is niet toegestaan.

Adware-siteverkeer
Adware-siteverkeer inclusief, maar niet beperkt tot, vervangende links of het integreren van een trivago-zoekbalk in een advertentiebalk is niet toegestaan.

Verboden inhoud
Partnermaatschappijen mogen geen verboden inhoud publiceren of promoten dat seksueel expliciete materialen, lasterlijke of beledigende materialen en illegale materialen en activiteiten bevat.

Doorsturen
Partnerlinks dienen gebruikers naar de trivago-website zelf door te sturen en niet naar een andere pagina vanwaar de gebruiker wordt doorgestuurd naar de partner van trivago.

Frauduleuze activiteiten
Frauduleuze activiteiten omvatten in het bijzonder, maar zonder beperking, bots, geautomatiseerde leadgeneratie, verkeerde links, direct linking naar de leadpagina en meerdere leads die strikt verboden zijn. trivago kan de campagne zonder enige opzegtermijn stopzetten, is niet verplicht om te betalen en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor prestaties die via zulke activiteiten bekomen zijn.

Activiteiten die goedkeuring vereisen:E-mailmarketing
E-mailverkeer is enkel toegestaan wanneer de uitgever trivago vooraf toegang geeft tot de database die de uitgeverswebsite gebruikt om de e-mails te versturen en trivago vooraf informatie geeft over de bron van de database die gebruikt zal worden.

Real time bidding
Gelijk welke advertentie voor trivago door middel van real time bidding is niet toegestaan, tenzij trivago hiervoor uitdrukkelijk schriftelijk de toestemming heeft gegeven.

Coupon- of kortingscode
Het gebruik van coupon- of kortingscodes is niet toegestaan, tenzij trivago hiervoor uitdrukkelijk schriftelijk de toestemming heeft gegeven.

Remarketing/retargeting
Elke vorm van remarketing of retargeting is niet toegestaan, tenzij trivago hiervoor uitdrukkelijk schriftelijk de toestemming heeft gegeven.

Social media
Siteverkeer via sociale kanalen is niet toegestaan, tenzij trivago hiervoor uitdrukkelijk schriftelijk de toestemming heeft gegeven.