Sweet-vibes.com


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: EUR
  • update: 2024-05-07
  • start: 2022-10-18
  • CPS %: 3.5
  • Click2Conversion: P100D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: limited
  • cashback: disallowed
  • discount codes: disallowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

Sweet-vibes.com verkoopt hoge kwaliteit taarten die prachtig gedecoreerd zijn. De orderwaarde ligt relatief hoog in vergelijking met bijv. een slagroomtaart en doordat er veel keuze is in de decoratie en smaken, vinden klanten al gauw een taart die goed bij hun wensen aansluit. Dit zorgt voor een hoog conversiepercentage.

USP's:
- Hoge kwaliteit handgemaakte ambachtelijke taarten: met liefde gebakken;
- Prachtige decoraties in diverse thema's;
- De lekkerste en meest populaire smaken;
- Al ruim 7 jaar ervaring in het vak;
- Vers aan huis bezorgd.

Waarom Sweet-vibes.comen niet de concurrent?
Sweet-vibes.combiedt de prachtigste taarten die ook nog eens super lekker smaken. Bij hen treft men geen saaie slagroomtaart met een foto aan, maar echt handgemaakte taarten met feestelijke decoraties. De taarten worden met liefde gebakken en dat proef en zie je!
Sweetvibes-bakery.nl biedt de mooiste ambachtelijke taarten, cupcakes en andere sweets. Alle taarten worden met de hand gemaakt en gedecoreerd en zien er prachtig uit. Of je nu een kinderverjaardag viert, een bruiloft hebt of een ander feest viert, voor alle gelegenheden vind je bij Sweetvibes-bakery.nl een geschikte taart. Sweetvibes-bakery.nl biedt 3 verschillende soorten cake: red velvet, vanille en chocolade. Daarnaast kan je bij Sweetvibes-bakery.nl kiezen uit 4 soorten crème: framboos, aardbei, Oreo en vanille. Op deze manier kan je de prachtige taarten helemaal naar je eigen smaak laten maken en is er voor ieder wat wils. Rond verschillende feestdagen biedt Sweetvibes-bakery.nl een speciale collectie aan die perfect aansluit op de aankomende feestdag. Ook het feestdagengebak is verkrijgbaar in verschillende smaken.
Emailmarketing
Een publisher kan alleen mailings verzenden als er expliciet toestemming voor iedere mailing is gegeven door de adverteerder én er toegang is verkregen tot de E-mail Approval tool. Via deze Email Approval tool kan de preview worden ingediend. Kijk voor meer informatie in de richtlijnen.

SEA
Zoekmachinemarketing is toegestaan mits er niet wordt ingekocht op merknaam en/of misspellingen hiervan en mits toestemming gevraagd wordt via het ticketsysteem.

Google Shopping
Google Shopping is toegestaan.

Cashback en beloningsites
Cashback en beloningssites zijn expliciet niet toegestaan voor deze campagne.

Kortingscodes
Kortingscodesites zijn expliciet niet toegestaan voor deze campagne.

Tracking
Tracking vindt plaats op basis van cookies en fingerprint tracking.
De doelgroep van Sweetvibes-bakery.nl is breed, want er zijn zowel taarten voor kinderverjaardagen, als bruidstaarten, stijlvolle taarten, taarten met logo als meer klassieke taarten aan.