Sunwebresor.se - Solsemester


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: SEK
  • update: 2024-04-30
  • start: 2016-01-08
  • CPS %: 2
  • Click2Conversion: P30D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: disallowed
  • cashback: limited
  • discount codes: disallowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

Vilka är vi?

Vad betyder semester? Svaret är enkelt, men bara du vet vad det betyder för dig! Därför vill vi göra det så smidigt som möjligt för dig att hitta drömsemestern. Sunweb är din researrangör online, med fokus på att erbjuda skräddarsydda paketresor året runt. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett stort utbud av resmål och boenden till marknadens bästa priser, så att du får mer semester för pengarna. Med oss kan du åka på både sol- och skidresor till populära och unika destinationer i Sydeuropa, Nordafrika, Gran Canaria, Alperna och Pyrenéerna.

Sunwebs historia sträcker sig mer än 30 år tillbaka i tiden, då holländaren Joost Romeijn grundade vad som idag är Sunweb Group. Sedan dess har vi bara fortsatt att växa. Idag åker över 1 miljon resenärer på semester med Sunweb årligen från sju europeiska länder. Det är tack vara vårt stora nätverk av samarbetspartners, flygbolag, hotellkedjor och lokala agenter, som vi stolt kan säga att vi erbjuder de bästa resorna till det bästa priset.

Vad erbjuder Sunweb?
Av våra över 1 miljon resenärer är ca 120 000 skandinaver. De kommande 2 åren har vi som mål att etablera oss i Sverige och växa till att bli den fjärde största i researrangören landet. Vi erbjuder avresor från Stockholm, Göteborg samt Köpenhamn och strävar efter att bli den ledande digitala reseexperten på marknaden.
Därför erbjuder vi kommission och förmåner för:
• Provision för innehåll/blogginlägg = 2.5 % av all försäljning
• Fast kommission för erbjudande-sidors, partnererbjudande = 385:- kr.
• Sunweb erbjuder snabba utbetalningar
• Bli förknippad med ett starkt, etablerat varumärke med gott rykte
• Sunweb gör TV- och radioreklam i Sverige.
• Du får tillgång till unikt och kreativt material med användbara funktioner för din sida, som gör det smidigt för dina användare att hitta de bästa charter- och skidresorna online.
• Regelbundna erbjudanden och kampanjer för dina besökare.
• Sunweb är en 100% digital researrangör - vilket gör våra priser konkurrenskraftiga på marknaden.
• Anpassningsbara designalternativ Dessutom är vi stolta över att vi för närvarande kan acceptera/genomföra mer än 87% av all genererad försäljning.

Varför ska man boka en resa med Sunweb?
Hos Sunweb hittar du några av de bästa erbjudandena på sol- eller skidresor till de vackraste resmålen. Oavsett om du letar efter en avkopplande familjesemester i solen eller om du föredrar en aktiv skidsemester med vännerna. Med mer än 3000+ resor har Sunweb något för alla. Vill du dyka i Röda havet, koppla av på den turkiska rivieran, vandra genom det karga landskapet på Greklands öar eller bli förtrollas av Spaniens kust? Sunweb reser till mer än 350 destinationer i Europa, året runt. Semesterdagar är dessvärre något vi har alldeles för få av. Så när gäster bokar med oss förstår vi vilket förtroende det innebär. När du bokar din resa med Sunweb ansvarar vi för din trygg- och säkerhet, från att du bokar till att du kommer hem utvilad till Sverige. Att du kan koppla av har högsta prioritet för oss, därför arbetar vi outtröttligt med att göra det så smidigt som möjligt för alla att skapa oförglömliga semesterminnen – till ett rimligt pris. Sunweb är dessutom medlemmar av SRF (Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen) och har en

Resegaranti ställd hos Kammarkollegiet.
Har du några frågor är du välkommen att kontakta: [email protected]

Om du behöver hjälp eller vill rapportera något kan du kontakta: [email protected]
Sunweb har mer än 30 års erfarenhet av resebranschen. Vi är väletablerade i en lång rad europeiska länder och skickar mer än 1,5 miljoner människor på semester varje år. Detta gör oss till en av de ledande researrangörerna i hela Europa! Sunweb erbjuder en smidig och användarvänlig plattform för att boka resor till 350 olika destinationer. Vi är experter på Sydeuropa runt medelhavet samt Alperna. Vi har långt gående mål om att bli en av Sveriges ledande digitala resebyråer och söker därför professionella partners. Vi erbjuder 2.5% / 385:- i kommission, snabba utbetalningar, unikt och kreativt material, attraktiva erbjudanden samt exponering i både TV och radio med mera. Sunweb är ett starkt varumärke med hög konvertering.
SEM - Begränsat - Brand bidding inte tillåtet
Cashback-sidor - Tillåtet
E-mail - Tillåtet
Rabatt-sidor - Begränsat

SEA: Marknadsföring via sökmotorer är strängt förbjudet. Det är inte tillåtet att använda vårt varumärke i (sub)domännamn.
”Get Paid To”-sidor är inte tillåtet • Cashback-sidor är endast tillåtet om Sunweb givit särskild tillåtelse. Kontakta oss via ticket-systemet.
• Det är inte tillåtet att förmedla presentkort eller rabattkoder utan Sunwebs tillåtelse. Försäljning där rabattkod eller presentkort använts kommer att avvisas.
Toolbars: Det är inte tillåtet för partners att skicka besökare via toolbars (verktygsfält). Trafik från toolbars som leder till försäljning kommer att avvisas.

Hemsidor med kampanjer: Sunweb kan erbjuda flöden (feeds) med utvalda specialerbjudanden.
• Directory- och bookmark-sites får inte användas för att marknadsföra en kampanj.
• Tracking: cookies kommer användas för spårning.
SEM: Brand-bidding (varumärkesbudgivning) är inte tillåtet (t.ex. Sunweb, sun web osv.)
Cashback- och reward-sidor: Tillåtet.
Product feed: under produktion / kommer snart.
Marknadsföring i social media/bloggar I enlighet med Marknadsföringslagen ska det i marknadsföring på sociala medier och bloggar tydligt framgå att affiliate-länkar används.
Detta ska göras genom att använda orden ”reklam”, ”annons” eller ”sponsrat” i den inledande texten, i bilden eller i början av den text som tillhör bilden, t.ex. vid visning av en reklamvideo.
Du kan läsa mer om marknadsföring och betalda samarbeten på följande länk: Marknadsföring i sociala medier och bloggar | För företagare | Konsumentverket

//

SEM – Limited- Brand bidding not allowed
Cashback sites – Allowed
Email – Allowed
Voucher sites – Limited
Sunweb resor för alla. Från moderna lyxhotell till trevliga familjelägenheter.
Våra primära målgrupper är: 1. Unga par och gruppresor med vänner. 2. Familjer med unga och äldre barn, med fokus på All Inclusive. 3. Äldre par med vuxna barn, som vill ut och uppleva.