Riksjatravel.nl


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: EUR
  • update: 2024-05-14
  • start: 2016-07-07
  • CPL: 3.5
  • CPS: 31.5
  • Click2Conversion: P100D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: limited
  • cashback: disallowed
  • discount codes: disallowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

Riksja Travel zorgt met zo’n 100 gepassioneerde reisfanaten dat zij jaarlijks 20.000 reizigers een unieke reiservaring geven. Passie voor reizen zit in het bloed. De reizen op de ruim 60 bestemmingen zijn ontstaan vanuit 20 jaar eigen reiservaring. De routes hebben zij zelf uitgestippeld en ze hebben nauwe banden met de lokale partners. De reizigers slapen in de leukste kleinschalige hotels en Riksja Travel laat ze graag kennis maken met de mooiste en onontdekte plekken van het land. De missie van Riksja Travel is mensen dichterbij brengen. Dichterbij hun langgekoesterde reis én dichterbij een mooiere wereld. Want als je met Riksja reist ben je ervan verzekerd dat je positief bijdraagt.

Waarom bij Riksja Travel boeken?
• Maximaal flexibel: Bij Riksja boekt de klant een reis met volledige flexibiliteit; zo kunnen ze tot 14 dagen voor vertrek kosteloos annuleren, wijzigingen aanbrengen in de vertrekdatum of zelfs de reisbestemming.
• No worries: 24/7 bereikbaarheid, aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds voor eerlijke voorwaarden, de zekerheid van repatriëring en meer. Volledig ontzorgd op reis.
• Gewoon alles goed geregeld: Alles op het gebied van uitzoeken en timen, logische routes, vluchtschema’s en aanpassingen bij vertraging regelen wij. Want reizen moet zorgeloos zijn.


Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: [email protected]

Bij Riksja Travel zijn we al ruim 20 jaar specialist op het gebied van individueel reizen. Je stelt met ons een individuele en unieke reis samen, zonder zelf alles uit te moeten zoeken. Individueel reizen betekent zelfstandig, niet in een groep. Alles voor, tijdens en zelfs na de reis wordt geregeld. Alle reizen kunnen op maat worden gemaakt; een dagje meer of minder is bijvoorbeeld geen enkel probleem.
E-mailmarketing
Een publisher kan alleen mailings verzenden als er expliciet toestemming voor iedere mailing is gegeven door de adverteerder én er toegang is verkregen tot de E-mail Approval tool. Via de Email Approval tool kunt u previews voorstellen. Kijk voor meer informatie in de richtlijnen.

SEA
Zoekmachinemarketing is toegestaan, mits er niet wordt ingekocht op merknaam of misspellingen hiervan.

Cashback
Cashback is expliciet niet toegestaan voor deze campagne.

Kortingscode
Kortingscodesites zijn expliciet niet toegestaan voor deze campagne.

Riksja Travel
De reizigers van Riksja Travel variëren van 25-plussers tot gepensioneerd, maar de grootste groep zit wel bij de veertigplussers. Het zijn vaak reizigers die al eerder gereisd hebben en die graag meer van de wereld willen zien, die geïnteresseerd zijn in lokale culturen en niet bang zijn om van het gebaande pad te gaan. Deze reizigers hebben niet altijd tijd om alles tot in de puntjes zelf uit te zoeken of weten dat ze die bijzondere plekken zelf niet gaan vinden. Ze willen wél het avontuur, maar vinden het fijn om de zekerheid te hebben dat alles goed geregeld is en dat ze op Riksja Travel terug kunnen vallen als er onverhoopt iets gebeurt.

Riksja Family
De reizigers die boeken bij Riksja Family zijn gezinnen met kinderen tussen de 0 en 17 jaar. Ze gaan graag het avontuur aan maar vinden het wel fijn om volledig ontzorgd te worden. Het regel- en uitzoekwerk laten ze daarom aan ons over. We stemmen het reistempo, activiteiten en kindvriendelijke hotels af op drie leeftijdscategorieën; 0-6 jaar, 6-12 jaar en 12-17 jaar.