Quickparking.com


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: EUR
  • update: 2024-05-14
  • start: 2010-09-03
  • CPS %: 8.8
  • Click2Conversion: P30D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: limited
  • cashback: limited
  • discount codes: disallowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

Quick Parking: goedkoop, snel en comfortabel parkeren nabij de luchthaven!

Quick Parking heeft op de grote en minder grote luchthavens in Europa een parking. De gratis luxe shuttlebusjes brengen klanten naar de luchthaven, hier worden ze na hun reis ook weer opgehaaldt. Klanten boeken online een parkeerplek. Zodra ze hun auto geparkeerd hebben, worden ze naar de luchthaven gebracht.

Waarom Quick Parking?
- Parkings dichtbij de luchthavens
- Gratis shuttlebus en in enkele minuten bij de luchthaven
- Goedkope prijzen
- De shuttlebus rijdt regelmatig heen en weer
- De wachttijd blijft hierdoor minimaal
- Betaling kan vooraf online geregeld worden
- Tot 20 minuten van tevoren boeken en annuleren
- 24 per dag open, 7 dagen in de week

Een groot pluspunt voor de affiliates is dat het Quick Parking aanbod groot is. We hebben grote parkings, dus de kans dat een affiliate boekingen hierop misloopt is klein. De website wordt voortdurend geoptimaliseerd om de conversie te verhogen. Sales worden doorgaans binnen 2 weken gekeurd en het afkeuringspercentage is en blijft laag!

E-mailmarketing
Een publisher kan alleen mailings verzenden als er expliciet toestemming voor iedere mailing is gegeven door de adverteerder én er toegang is verkregen tot de E-mail Approval tool. Via de Email Approval tool kunt u previews voorstellen. Kijk voor meer informatie in de richtlijnen. Het is niet toegestaan om beloningen te verstrekken (in geld, punten of elke andere vorm) voor het ontvangen, lezen of klikken op links in e-mails met reclame van Best Parking. Het versturen van e-mailberichten met reclame van Parkingzaventem.be mag alleen verstuurd worden aan double opt-in leden. Dit houdt in dat consumenten hebben aangegeven de e-mail van de affiliate te willen ontvangen en het e-mailadres waarmee ze staan ingeschreven bij de affiliate bevestigd hebben.

SEA
Zoekmachinemarketing is voor deze campagne toegestaan, mits er niet wordt ingekocht op merknaam. Het is alleen toegestaan om in te kopen op bijvoorbeeld: "merknaam + review" of "merknaam + ervaring"

Inframen websites
Het is niet toegestaan om de website van Parkingzaventem.be middels een affiliate URL in te framen in een eigen website. Dit is wel toegestaan indien gebruik gemaakt wordt van een "noindex,follow" tag in de header van de pagina waarbinnen het frame zich bevindt. Een bezoeker dient altijd een actie te ondernemen om op de framespagina terecht komen (bijvoorbeeld middels een klik op een link).

Typosquatting
Typosquatting is niet toegestaan: het is niet toegestaan om bezoekers middels domeinnamen die nauwelijks afwijken van de bedrijfsnamen Quick Parking, Best Parking of Budget Parking door te sturen middels een affiliate URL naar bestparking.nl.

Cashback
Cashbacksites zijn alleen toegestaan na toestemming via het ticketsysteem.

Kortingscode en vouchersites
Niet toegestaan

Eigen aankopen
Het is niet toegestaan om eigen reserveringen middels affiliate marketing te realiseren.

Social Media
Het is niet toegestaan om affiliate links van de campagne van Parkingzaventem.be rechtstreeks te promoten via social media (Facebook, Twitter, etc.), tenzij met uitdrukkelijke toestemming van adverteerder. Uiteraard is het wel toegestaan om de eigen website te promoten middels deze kanalen.

Tracking
Tracking vindt plaats op basis van cookies en fingerprint tracking.

Ontdubbeling
Ontdubbelen gebeurt op last click, kortingscode, partner, zakelijke commissie, ontdubbelen op IP, herkomstdatum, no-show en annuleringen.