Local Touch Travel


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: EUR
  • update: 2024-04-30
  • start: 2024-04-05
  • CPL: 3
  • CPS: 30
  • Click2Conversion: P100D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: limited
  • cashback: allowed
  • discount codes: disallowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

Local Touch Travel is een kleinschalige reisorganisatie die is gespecialiseerd in het op maat aanbieden van reizen naar Griekenland en Portugal. Denk aan eilandhoppen op de Griekse eilanden, een fly & drive vakantie, een combinatiereis van twee steden in Portugal of bijvoorbeeld het vasteland van Griekenland combineren met één of twee eilanden. Dat regelt Local Touch Travel dan tot in de puntjes verzorgd met hun persoonlijke ’touch’. De travel designers hebben persoonlijk de meeste eilanden, streken en steden bezocht. Local Touch Travel gaat op zoek naar kleinschalige accommodaties, originele combinaties en bijzondere belevingen op de bestemming. Local Touch Travel maakt de reis niet alleen geheel op maat, maar door het aanbod van bijzondere excursies (Local Touch Travel noemt het liever ‘belevingen’) leert de klant het land en de bewoners pas echt goed kennen!

Local Touch Travel werkt samen met ervaren lokale agenten in Griekenland en Portugal en kent de accommodaties die worden aangeboden.

Boeken met zekerheid, want Local Touch Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Local Touch Travel is uniek door het reisadvies op maat en de eindeloze mogelijkheden. Zo ontdekt de klant de ‘hidden gems’ en wordt keer op keer een reis die helemaal is afgestemd op de behoeftes van de klant gecreëerd. Dat kan alleen, met zijn tweetjes, met het hele gezin of een hele groep vrienden of collega’s. Local Touch Travel maakt altijd een passende, uitgebreide offerte waar de reis tot in details in is beschreven.
Local Touch Travel is specialist op het gebied van maatwerkreizen. Local Touch Travel stelt een individuele en unieke reis voor de klant samen, zonder zelf alles uit te hoeven zoeken. Met individueel reizen bedoelt Local Touch Travel zelfstandig en dus niet in een groep. Alles voor, tijdens en zelfs na de reis wordt door Local Touch Travel geregeld. Alle reizen kunnen op maat worden gemaakt; een dagje meer of minder is bijvoorbeeld geen enkel probleem.
E-mailmarketing
Een publisher kan alleen mailings verzenden als er expliciet toestemming voor iedere mailing is gegeven door de adverteerder én er toegang is verkregen tot de E-mail Approval tool. Via deze Email Approval tool kan de preview worden ingediend. Kijk voor meer informatie in de richtlijnen.

SEA
Zoekmachine marketing is toegestaan, mits er niet wordt ingekocht op merknaam of misspellingen hiervan.

Kortingscode
Kortingscodesites zijn expliciet niet toegestaan voor deze campagne.

Cashback en beloningsites
Cashbacksites zijn toegestaan voor deze campagne.

Tracking
Tracking vindt plaats op basis van cookies en fingerprint tracking.