Leenbakker.nl


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: EUR
  • update: 2024-05-05
  • start: 2015-03-31
  • CPS %: 1.5
  • Click2Conversion: P30D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: disallowed
  • cashback: limited
  • discount codes: disallowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

Over Leenbakker.nl – Want iedereen verdient een thuis!
Leenbakker.nl betekent mooi wonen voor lage prijzen. Leenbakker.nl staat voor gemak, kwaliteit, moderne interieurs en oog voor mens en milieu. De consument heeft de keuze uit een breed assortiment artikelen voor huis & tuin. Voor elke smaak, elke portemonnee, én steevast van topkwaliteit.
Voor de laatste trends en de leukste woonideeën zijn uw bezoekers bij Leenbakker.nl aan het juiste adres. Of zij nu alleen hun woonkamer fraai willen decoreren, een nieuwe look willen geven aan de slaapkamer of het gehele huis opnieuw inrichten. Het assortiment van Leenbakker.nl is bovendien altijd overzichtelijk gepresenteerd en wordt continue uitgebreid met artikelen passende bij de laatste trends. Leen Bakker iedereen verdient een thuis!

Kiezen voor de campagne van Leen Bakker betekent:

• Grootste segment woon- en tuinartikelen. Dit assortiment wordt dagelijks uitgebreid met nog meer A-merk producten;
• Goede prijs-kwaliteit verhouding;
• Bij online bestelling de mogelijkheid voor thuisbezorging en afhalen in één van de winkels, altijd bij u in de buurt;
• Bij afhalen van een online bestelling worden de publishers ook vergoed;
• Bezorgen waar en wanneer jij wilt.
• Hoge naamsbekendheid;
• 30 dagen cookietijd;
• Uitgebreide product data feed van alle producten
• Up-to-date advertentiemiddelen;
• Veel acties en kortingsperiodes;
• Hoge conversieratio’s;
• Snelle uitbetalingen en maandelijkse keuringen;
• Give away’s voor productreviews op aanvraag en afhankelijk van de formule;
• Persoonlijke support, zowel vanuit het netwerk als direct.

Over Leenbakker.nl
Leenbakker.nl betekent mooi wonen voor lage prijzen. Leenbakker.nl staat voor gemak, kwaliteit, moderne interieurs en oog voor mens en milieu. De consument heeft de keuze uit een breed assortiment artikelen voor huis & tuin. Voor elke smaak, elke portemonnee, én steevast van topkwaliteit.

Voor de laatste trends en de leukste woonideeën zijn uw bezoekers bij Leenbakker.nl aan het juiste adres. Of zij nu alleen hun woonkamer fraai willen decoreren, een nieuwe look willen geven aan de slaapkamer of het gehele huis opnieuw inrichten. Het assortiment van Leenbakker.nl is bovendien altijd overzichtelijk gepresenteerd en wordt continue uitgebreid met artikelen passende bij de laatste trends.

Algemeen
Binnen de affiliate campagne van Leen Bakker gelden een aantal beperkingen. Vanaf maart 2017 zijn de regels met betrekking tot Kortingscode, Cashback en Aanbiedingen partijen aangescherpt. Leen Bakker stopt met het verspreiden van kortingscodes. Dit betekent voor alle publishers dat content over “kortingscodes / actiecodes / andere varianten” niet gecommuniceerd mogen worden. Vanaf heden mogen alleen aanbiedingen/acties gecommuniceerd worden.

E-mailmarketing
Een publisher kan alleen mailings verzenden als er expliciet toestemming voor iedere mailing is gegeven door de adverteerder én er toegang is verkregen tot de E-mail Approval tool. Via deze Email Approval tool kan de preview worden ingediend. Kijk voor meer informatie in de richtlijnen. Alle transacties verkregen via een niet vooraf goedgekeurde mailing zullen worden afgekeurd.

SEA
Zoekmachinemarketing is voor deze campagne expliciet niet toegestaan.
Het is niet toegestaan om in te kopen op merknaam, combinaties en of varianten daarvan. De merken van Nextail en de Blokker Holding moeten als negative worden toegevoegd bij keywords als bijvoorbeeld (maar niet gelimiteerd tot): “folder” en “actiecode”. Daarnaast is het expliciet niet toegestaan de campagne te promoten via Google Shopping.

Dit geldt voor zowel direct linken als indirect naar een andere website. Ook geldt dit voor inkopen op merknaam van derden. Wanneer dit toch gebeurt, volgt directe blokkering en afkeuring van alle openstaande sales op het moment van blokkeren.

Google Shopping
Google Shopping is expliciet niet toegestaan voor deze campagne.

Cashback- en Aanbiedingen sites
Cashbacksites zijn alleen toegestaan na expliciete toestemming via het ticketsysteem.
Cashback mag alleen op de sale, niet op de klik.
Er mag maximaal 2% Cashback gegeven worden
Vraag toegang via het ticketsysteem of via uw contactpersoon bij TradeTracker.
Samenwerking is essentieel voor Oogst en Leen Bakker. Laat weten welke exposure u maandelijks kunt bieden, dan volgt er in de regel goedkeuring.

Kortingscode
Kortingscodesites zijn expliciet niet toegestaan voor deze campagne. Content over “kortingscodes / actiecodes / andere varianten” mag niet gecommuniceerd worden. Indien de schijn wordt gewekt dat er specifieke kortingscodes zijn worden alle transacties afgekeurd en volgt eventuele verwijdering uit het Leen Bakker affiliate programma.

Give Aways / Productreviews
Leen Bakker werkt, indien de formule bij het label van Leen Bakker past, graag mee aan give aways / product reviews. Stuur ons via het ticketsysteem welk product jij graag van ons zou willen reviewen en welke exposure Leen Bakker hiermee krijgt. Bij goedkeuring sturen wij het product zo snel mogelijk jouw kant op.

Folderpublishers
Folderpublishers zijn toegestaan de campagne te promoten, mits zij het foldermateriaal up-to-date houden. De vermelding van gedateerde, verlopen folders is niet gewenst. Promotie van de campagne middels gedateerde, verlopen folders kan lijden tot uitsluiting voor de campagne.

Tracking
Tracking vindt plaats op basis van cookies en fingerprint tracking.

Ontdubbeling
Ontdubbeling vindt plaats op basis van alle eigen kanalen van Leen Bakker behalve verkeer via SEO en direct.

Uitsluiting campagne
Wanneer bovenstaande regels overschreden worden, volgt directe uitsluiting van de campagne en worden alle click-, leads-, en/of sale-transacties, welke op deze wijze zijn gerealiseerd, direct afgekeurd en zullen transacties gemaakt in het verleden teruggevorderd worden.