HotelSpecials.nl


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: EUR
  • update: 2024-05-15
  • start: 2007-07-23
  • CPS %: 4.86
  • Click2Conversion: P30D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: limited
  • cashback: disallowed
  • discount codes: disallowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

Bij Hotelspecials.nl bieden wij de beste (Weekend-) Deals van meer dan 5000 Hotels met zeer hoge kortingen. Naast de lage prijzen zijn de extra's en specials een kenmerk van de aanbiedingen van Hotelspecials. Ons vastgoed is voornamelijk geconcentreerd in de Benelux, Duitsland, Zweden en Frankrijk. Met Hotelspecials.nl kunt u optimaal genieten van uw welverdiende (korte) vakantie!

Onze meest populaire specials zijn:

Voordeel Specials
Opvallend hoge kortingen met speciale extra's zoals ontbijt!
https://www.hotelspecials.nl/voordeel-specials

3 = 2 specials
Boek drie nachten voor de prijs van twee!
https://www.hotelspecials.nl/3-nachten-2-betalen

VIP Upgrade Specials
Upgrade naar een luxere kamer. Je hebt het verdient!
https://www.hotelspecials.nl/vip-upgrade-specials

Daarnaast kent ons label ook diverse seizoenspromoties, bijvoorbeeld de HotelWeek. In deze week passen we extreme kortingen toe op 3-, 4- en 5-sterren hotels.

We gebruiken ons eigen directe boekingssysteem, waardoor het gekozen hotel snel en gemakkelijk te boeken is. De website wordt continu geoptimaliseerd voor de ideale gebruikerservaring! Onze accountmanagers regelen speciale deals die ook op TradeTracker worden gepubliceerd!
HotelSpecials.nl is opgericht in 2002. Dit label is onderdeel van Hotel Booker B.V. en BookerZzz, evenals HotelSpecials.de (Duitsland), HotelSpecials.be (België), HotelSpecials.at (Oostenrijk), HotelSpecials.se (Zweden), HotelSpecials.dk (Denemarken), HotelSpecials.no (Noorwegen). Als Hollandse voordeelspecialist werkt HotelSpecials nauw samen met ruim 5000 hotels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Scandinavië.

Samen met zusteronderneming Bungalow Booker B.V. heeft Hotel Booker B.V. 110 medewerkers in dienst, met als standplaats hartje Haarlem. Beide ondernemingen realiseerden samen in 2013 meer dan 500.000 boekingen. Het aanbod van hotels en Bed & Breakfasts groeit dagelijks op HotelSpecials.
E-mailmarketing
Een publisher kan alleen mailings verzenden als er expliciet toestemming voor iedere mailing is gegeven door de adverteerder én er toegang is verkregen tot de E-mail Approval tool. Via deze Email Approval tool kan de preview worden ingediend. Kijk voor meer informatie in de richtlijnen.

SEA/SEM
Keyword buying is toegestaan, mits er niet op merknaam en/of aanverwante namen geboden wordt. Ook is het tonen van de Hotelspecials.nl URL in de display en/of verborgen URL niet toegestaan.

Kortingscodes
Kortingscodesites zijn expliciet niet toegestaan voor deze campagne.

Cashback
Cashback is expliciet niet toegestaan voor deze campagne.

Domainpolicy affiliateprogramma HotelSpecials.nl
Het is voor affiliates niet toegestaan om geregistreerde handelsnamen, bedrijfsnamen en merknamen (waaronder hotelnamen of namen van hotelketens) toe te passen vóór het top level gedeelte van domeinnamen waarop promotie wordt gemaakt voor HotelSpecials.nl. Promotie voor HotelSpecials.nl op www.hotelnaam.nl, www.hotelnaamincombinatiemetplaats.nl, www.hotelnaam.com of afgeleiden daarvan is dus niet toegestaan. Bij constatering van deze werkwijze worden alle betrokken transacties / sales op dat moment en in het verleden afgekeurd. Voorts wordt de betreffende website(s) van de publisher verwijderd uit het affiliate programma.

Daarnaast is het voor publishers niet toegestaan om in combinatie met hun affiliate links zogenaamde UTM no overrides toe te passen of op welke wijze dan ook de meetsystemen van HotelSpecials.nl te manipuleren.

Tevens is het (zonder uitdrukkelijke toestemming) niet toegestaan om d.m.v. redirects of tussenliggende sites te linken naar de website(s) van HotelSpecials.nl. Indien u wel van deze manier van linken gebruik wenst te maken kunt u contact met HotelSpecials.nl opnemen.

Ontdubbeling
Ontdubbeling vindt naast het affiliatekanaal plaats op basis van last click counts tegen de volgende betaalde online marketing kanalen: Eigen nieuwsbrief en Meta-partners.

Mailingtemplate
Voor deze campagne is een mailingtemplate (500x500 banner) beschikbaar. U vindt deze onder de banners. Op mailings mag echter geen cashback gegeven worden.

Vergoedingsmodel/traderules
Op basis van maandelijkse resultaten bepaalt de adverteerder in samenpraak met het netwerk wie in welk vergoedingsmodel terug zal komen. Dit geschied op basis van maandelijkse resultaten afgewogen tegen andere publisher resultaten.