HEMA


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: EUR
  • update: 2024-05-02
  • start: 2017-05-04
  • CPS %: 3.5
  • Click2Conversion: P7D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: disallowed
  • cashback: allowed
  • discount codes: allowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

In de webshop van HEMA vindt de consument alle favoriete HEMA producten. Met producten voor baby & kind, huis & tuin, dames & heren, beauty, school & kantoor en nog veel meer heeft HEMA een breed aanbod voor de consument. Alle producten zijn 100% HEMA en dus uniek!

HEMA gelooft dat ze het leven van de consument beter, leuker en makkelijker kunnen maken. Een sterk affiliate programma helpt HEMA klanten te bereiken.

Let wel op: HEMA Tickets, HEMA Verzekeringen, cadeaubonnen en Notarisservice zijn uitgesloten.
Daarnaast biedt HEMA voldoende materiaal en exclusieve affiliatie promoties om deze campagne succesvol onder de aandacht te brengen.

HEMA Foto
Sinds mei 2022 kunnen affiliates ook de HEMA foto producten promoten. De vergoeding op bestellingen bij HEMA foto is 2% CPS.

Mochten er vragen zijn, laat het gerust weten via een ticket aan HEMA binnen het platform.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Loop de HEMA winkels binnen en u merkt het meteen. Schap voor schap vindt u er de beste artikelen voor elke dag: eigenwijs design, origineel, van goede kwaliteit én met een verrassend laag prijskaartje. Producten waar de consument blij van wordt, wat het budget ook is, voor iedereen. Omdat ze bijzonder zijn en toch zo gewoon. Een unieke combinatie die u in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.
Email marketing
Een publisher kan alleen mailings verzenden als er expliciet toestemming voor iedere mailing is gegeven door de adverteerder én er toegang is verkregen tot de E-mail Approval tool. Via deze Email Approval tool kan de preview worden ingediend. Kijk voor meer informatie in de richtlijnen.

SEA
Het promoten van HEMA via zoekmachinemarketing is expliciet niet toegestaan. Het is niet toegestaan om in te kopen in zoekmachines op merknaam, combinaties en of varianten zonder toestemming van HEMA. Dit geldt voor zowel direct linken als indirect naar een andere website. Het is niet toegestaan om de naam HEMA of misspellingen hiervan op te nemen in de adtitel of adtekst zonder toestemming van HEMA.

Social media
Het gebruik van onze affiliate links is toegestaan op social media, maar er zijn een paar regels waar je rekening mee moet houden als je adverteerders promoot via bijvoorbeeld Instagram, facebook of TikTok. Influencers moeten voldoen aan Mediawet en consumentenwetgeving door duidelijk gesponsorde content aan te geven volgens Reclamecode Social Media & Influencer Marketing. Maak gebruik van ‘#ad’ of vermeld in een zogenaamde affiliate disclaimer op je blog en/of je bio dat je een klein bedrag ontvangt als men via jouw link/code iets koopt. Kijk voor meer informatie op https://influencerregels.com/

Google Shopping
Google Shopping is expliciet niet toegestaan.

Links
Het is niet toegestaan om zonder expliciete toestemming van HEMA links over te zetten naar subnetwerken of andere platforms. Een verzoek tot wijziging kan per e-mail of via een ticket worden ingediend

Producten
HEMA verzekeringen, Fotoservice en Tickets zijn uitgesloten van commissie.

Tracking
Tracking vindt plaats op basis van cookies en fingerprint tracking.