Greenparkingschiphol.nl


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: EUR
  • update: 2024-05-13
  • start: 2020-01-27
  • CPS %: 8.8
  • Click2Conversion: P30D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: disallowed
  • cashback: disallowed
  • discount codes: disallowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

Moderne, bewaakte parking inclusief 24/7 gratis shuttleservice.

Op zoek naar een nette, moderne en bewaakte parking om te parkeren op 10 minuten afstand van Schiphol? Een parkeerplek waarbij de autosleutels niet ingeleverd moeten worden en waar men 24/7 kan rekenen op een parkeerbeheerder? Met GreenParking Schiphol parkeert men 20% goedkoper dan op Schiphol. Met de gratis shuttleservice bereikt de klant het vliegveld binnen enkele minuten. Al meer dan 240.000 reizigers parkeerde hun auto bij Green Parking. Met een gerust hart op reis? Reserveer een parkeerplaats op tijd!
De voordelen van GreenParking Schiphol:
• 20% goedkoper dan parkeren Schiphol;
• Volledig geasfalteerd met brede parkeervakken;
• 2.500 parkeerplekken;
• Inrijden met kentekenherkenning;
• Autosleutels meenemen;
• Op 1 minuut afstand van de N201;
• In 10 minuten met shuttlebus GreenPark Express van/naar Schiphol;
• 24/7 bewaakt en geopend met parkeerbeheerder op locatie;
• Klantenservice 24/7 bereikbaar via telefoon, chat en mail.

Hoe werkt het?
1. Online reserveren
Boek 24/7 eenvoudig een parkeerplek. Ontvang direct een boekingsbevestiging per e-mail.

2. In- en uitrijden met kentekenherkenning
Check eenvoudig in en uit middels kentekenherkenning: geen wachttijden en geen gedoe met parkeerkaarten.

3. Handig koffer uitlaadpunt bij ingang
Direct naast de overdekte wachtruimte voor de shuttlebus GreenPark Express: geen onnodig gesleep met koffers.

4. Gratis 24/7 shuttleservice van en naar Schiphol
Men kan dag en nacht rekenen op de GreenPark Express: korte wachttijden en geen extra kosten. Bij aankomst op Schiphol ontvangt men een SMS met aankomsttijd pendeldienst.

5. 24/7 bewaakt, verlicht en bemand parkeerterrein
De auto is tijdens de reis in betrouwbare handen. De parkings worden bewaakt met camera’s, zijn afgeschermd en er is 24/7 een parkeerbeheerder op locatie.
E-mailmarketing
Een publisher kan alleen mailings verzenden als er expliciet toestemming voor iedere mailing is gegeven door de adverteerder én er toegang is verkregen tot de E-mail Approval tool. Via deze Email Approval tool kan de preview worden ingediend. Kijk voor meer informatie in de richtlijnen. Het is niet toegestaan om beloningen te verstrekken (in geld, punten of elke andere vorm) voor het ontvangen, lezen of klikken op links in e-mails met reclame van Green Parking. Het versturen van e-mailberichten met reclame van Green Parking mag alleen verstuurd worden aan double opt-in leden. Dit houdt in dat consumenten hebben aangegeven de e-mail van de affiliate te willen ontvangen en het e-mailadres waarmee ze staan ingeschreven bij de affiliate bevestigd hebben.

SEA
Zoekmachinemarketing is voor deze campagne toegestaan, mits er niet wordt ingekocht op merknaam. Het is ook niet toegestaan op combinaties van merknaam met bijvoorbeeld “ ervaringen”, “ reviews”, “kortingen”, “kortingscodes” of varianten van deze termen te adverteren.

Inframen websites
Het is niet toegestaan om de website van greenparking.nl middels een affiliate URL in te framen in een eigen website. Dit is wel toegestaan indien gebruik gemaakt wordt van een "noindex,follow" tag in de header van de pagina waarbinnen het frame zich bevindt. Een bezoeker dient altijd een actie te ondernemen om op de framespagina terecht te komen (bijvoorbeeld middels een klik op een link).

Typosquatting
Typosquatting is niet toegestaan: het is niet toegestaan om bezoekers middels domeinnamen die nauwelijks afwijken van de bedrijfsnamen Quick Parking, Best Parking, Green Parking of Budget Parking door te sturen middels een affiliate URL naar quickparking.nl.

Cashback- en beloningssites
Cashback- en beloningsites zijn expliciet niet toegestaan voor deze campagne.

Kortingscodesites
Kortingscodesites zijn expliciet niet toegestaan voor deze campagne.

Eigen aankopen
Het is niet toegestaan om eigen reserveringen middels affiliate marketing te realiseren.

Social Media
Het is niet toegestaan om affiliate links van de campagne van Green Parking rechtstreeks te promoten via social media (Facebook, Twitter, etc.), tenzij met uitdrukkelijke toestemming van adverteerder. Uiteraard is het wel toegestaan om de eigen website te promoten middels deze kanalen.

Tracking
Tracking vindt plaats op basis van cookies en fingerprint tracking.

Ontdubbeling
Ontdubbeling vindt plaats op basis van last click counts binnen het affiliatekanaal.

Keuring
Logischerwijze wordt er afgekeurd indien een order wordt geannuleerd of niet op komt dagen. Het moment dat een order goedgekeurd kan worden, zal de order ook betaald moeten zijn (hetzij bij de online reservering hetzij op locatie bij Green Parking) en dient het voertuig de parking te hebben verlaten. Orders uit eigen kanalen van Green Parking worden afgekeurd. Hieronder vallen orders van reisorganisaties of -reisbureau’s die commissie ontvangen of korting genieten of als een kortingscode wordt gebruikt uit de mailingen van Green Parking of als die door partners gebruikt kunnen worden.
Praktisch worden transacties afgekeurd die zijn gemaakt met dezelfde klikherkomstdatum (tot op de seconde).

Op jaarbasis wordt ongeveer 9 tot 10 keer gekeurd. Nog openstaande reserveringen (parkeermoment ligt nog in de toekomst) worden bij de volgende keuring automatisch meegenomen tenzij het reserveringsmoment langer dan 1 jaar geleden is (bijvoorbeeld langdurig onbetaald blijft). Green Parking volgt de ontdubbeling op basis van last click counts binnen het affiliatekanaal.

Samenwerkingen
Graag kenbaar maken via een ticket in het systeem van Tradetracker. Green Parking heeft een campagnemanager die zich met deze samenwerkingen bezig houdt.