FlixTrain SE


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: SEK
  • update: 2024-05-06
  • start: 2021-05-27
  • CPS %: 6
  • Click2Conversion: P30D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: disallowed
  • cashback: allowed
  • discount codes: allowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

Målsättningen med FlixTrains (FlixBus) affiliateprogram är att generera biljettförsäljning för alla nationella och internationella rutter som finns tillgängliga i nätverket. Affiliater blir informerade om de senaste erbjudandena och kan använda olika verktyg, som banners, textlänkar och DEM-annonser för att marknadsföra de senaste FlixBus-erbjudandena. FlixBus-teamet finns tillgängligt för att tillhandahålla kompletterande information för innehållsgenerering, i syfte att diskutera speciella kampanjer och kommunicera de senaste nyheterna och erbjudanden.

"Moderföretaget FlixMobility, där både FlixBus och FlixTrains verksamheter ingår, erbjuder hållbara, prisvärda och bekväma resor med buss och tåg. Som en unik kombination av tech-startup, e-handelsplattform och transportföretag, har FlixBus på kort tid skapat Europas största linjenät för busstrafik. I 2018 utökade FlixBus sitt utbud med tågresor och lanserade gröna tåg på den tyska marknaden och år 2021 lanserades den första tåglinjen i Sverige. Tack vare ett enkelt bokningssystem på både webb och i app, vill FlixMobility att det ska vara så enkelt och prisvärt som möjligt för alla att resa och upptäcka nya platser. Våra tåg och bussar uppfyller högsta säkerhetsstandarder och erbjuder ett tryggt, prisvärt och hållbart alternativ till bil och flyg.

FlixBus/FlixTrain erbjuder:
- Biljetter från XX kr
- Moderna och bekväma säten
- Gratis medieunderhållningsportal
- Cykelplatser ombord (för tåg)
- Gratis Wi-Fi och laddningsuttag ombord
- Eluttag (tillgänglighet, funktion)"

CPS-policy:
Försäljningar som görs av publicister kommer att belönas med en provision på 6% av bokningsvärdet.
Möjliga orsaker bakom annullering av försäljning inkluderar avbokningar utförda av slutkunden eller att kunden inte aviserat sin biljett (ej genomfört resan).

Policy för tillskrivning av bokningar:
FlixBus beaktar hela kundresan vid tillskrivning av bokningar (för varje transaktion och för samtliga kundtransaktioner). Tillskrivningen tar hänsyn till samtliga beröringspunkter som leder till köp samt bidrar till framtida bokningar. Publicister belönas därför inte bara för sina beröringspunkter i en enda transaktion utan kan även belönas för framtida konverteringar.

Undantag för cashback-publicister:
Cashback-publicisten tillskrivs bokningen och kan belöna sina användare om bokningen gjordes under sessionen som startades av cashback-publicisten i fråga. En session varar i 30 minuter. Cashback-publicisten drar nytta av detta undantag så länge deras nya kundnivå når 20%.

Se dokumentet FlixBus Customer Lifetime Value Attribution för mer information.





FlixTrain är en tjänst som används av personer i alla åldrar. Den dominerande målgruppen är personer i åldrarna 16-30 år.