Flixbus SK


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: CZK
  • update: 2024-05-03
  • start: 2017-09-20
  • CPS %: 6
  • Click2Conversion: P10Y
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: allowed
  • cashback: allowed
  • discount codes: allowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

Cílem kampaně společnosti FlixBus je podpora prodeje jízdenek na všechny vnitrostátní i mezinárodní spoje, které jsou součástí sítě. Affiliate partneři budou informováni o nejnovějších nabídkách, k jejichž propagaci mohou využít různých prostředků, jako jsou např. bannery, textové odkazy a DEM obrázkové materiály. Pro partner je k dispozici FlixBus tým, se kterým můžou partneři prodiskutovat speciální nabídky, novinky i doplňující informace ohledně tvorby obsahu pro web partnerů.

Flixbus work to a Customer Lifetime Value attribution model.What is Customer Lifetime Value (CLV) Attribution?
The Customer Lifetime Value attribution is an attribution model that rewards each channel which contributes to a conversion and keeps rewarding these channels across the full customer journey (future sales). This model differs from mono-attributive models (first-click or last-click) which rewards only 1 channel regardless of the intervention of additional channels to a sale.

To find further information regarding the Flixbus Attribution model please click here.

For specific questions regarding FlixBus and their attribution model, you can contact us at [email protected].

S FlixBusem, mladým poskytovatelem dálkové osobní dopravy, je nyní možné cestovat po Evropě udržitelným, cenově výhodným a komfortním způsobem. Zelené autobusy reprezentují moderní a pohodlnou alternativu pro cestování. Od roku 2013 FlixBus vytvořil největší autobusovou síť po Evropě. Díky technologické vyspělosti, jako je např. systém elektronických jízdenek, mobilní aplikace FlixBus, Wi-Fi zdarma na palubě a GPS Live Tracking, čímž FlixBus udělal zásadní převrat v odvětví autobusové dopravy. FlixBus taktéž úzce spolupracuje s malými a středně velkými podniky. Více informací naleznete zde.
FlixBus nabízí:
- Jízdenky od 69 Kč
- Přístup k největší autobusové síti v Evropě.
- Wi-Fi zdarma na palubě
- Velký prostor pro nohy
- Elektrické zásuvky na palubě
- Elektronické jízdenky
- Možnost změny jízdy či jejího storna až do 15 minut před odjezdem
- Cestovní a příruční zavazadlo v ceně jízdenky

CPS model
Prodeje zprostředkované přes Affiliate partnery budou odměněny 6% provizí z celkové hodnoty objednávky. Možné důvody zrušení prodeje: storno provedené zákazníkem nebo nedostavení se cestujícího na rezervovaný spoj.

Order attribution:
Objednávka bude připsána tomu partnerovi, který započne session, během které bude objednávka dokončena. Session trvá 30 minut.

SEM omezení:
Affiliate partneři nesmí registrovat klíčová slova ve vyhledávačích (Google AdWords, YSM!, MIVA, apod.) klíčová slova společnosti, jako např. "flix-", "flexi-", "flixbus", "flexibus" a "gobus", "mein fernbus", "meinfernbus". Toto platí i na klíčová slova rozšířená o "www." nebo ".cz" a typografické chyby klíčových slov zmíněných výše (např. flixibus, flexbus). Kromě výše zmíněného platí i následující: pokud partner zaregistruje klíčová slova "bus", “autobus” a další obecná klíčová slova s match option "broad", "flixbus", "flexibus" a typografické chyby musí být zařazeny do seznamu negativních klíčových slov.

Vouchery a slevy:
FlixBus neposkytuje vouchery.

Prodejní partner musí dodržovat kodex chování partnera (CoC). Nejnovější verze je k dispozici na tomto odkazu:
https://global.flixbus.com/company/partners/code-of-conduct
Ustanovení kodexu chování nesmí prodejní partner obejít, například tak, že využije subdodavatele nebo zadá činnosti, které nejsou v souladu s předpisy.
Ustanovení kodexu chování jsou podstatnou součástí smlouvy a významné porušení ustanovení kodexu chování opravňuje zákazníka k ukončení smluvního vztahu bez předchozího upozornění. Případné nároky zákazníka na náhradu škody zůstávají nedotčeny. 
V případě pochybností o vhodnosti určitého chování je třeba konzultovat oddělení pro dodržování předpisů skupiny FLIX ([email protected]). 

Služby FlixBusu využívají cestující všech věkových kategorií. Převážnou většinou jsou mladí lidé ve věku od 16 do 30 let.