Flixbus SE


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: SEK
  • update: 2024-05-03
  • start: 2017-08-31
  • CPS %: 6
  • Click2Conversion: P1Y
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: disallowed
  • cashback: allowed
  • discount codes: allowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

Målsättningen med FlixBus affiliateprogram är att generera biljettförsäljning för alla nationella och internationella rutter som finns tillgängliga i nätverket. Affiliates kommer att bli informerade om de senaste erbjudandena och kan använda olika verktyg, som banners, textlänkar och DEM-annonser för att marknadsföra de senaste FlixBus-erbjudandena. FlixBus-teamet är tillgänglig för att tillhandahålla kompletterande information för innehållsgenerering, i syfte att diskutera speciella kampanjer och kommunicera de senaste nyheterna och erbjudanden.


FlixBus fördelar provisionen enligt en “Customer Lifetime Value”-modell (CLV) – Vad är innebär denna modell?
CLV-modellen är en provisionsmodell som inkluderar och belönar alla marknadsföringskanaler som bidrar till en konvertering och fortsätter belöna dessa även vid framtida köp. Denna modell skiljer sig ifrån de klassiska ’First Click’ och ’Last Click’ som endast belönar en kanal per köp, även om det finns fler inblandade som lett fram till köpet.

Mer information om FlixBus nya provisionsmodell hittar ni här.

För ytterligare frågor om FlixBus och deras provisionsmodell kan ni kontakta dem direkt på: [email protected].

Med FlixBus är det nu möjligt att resa i Europa på ett hållbart, bekvämt och roligt sätt. Genom att erbjuda resenärer möjlighet att uppleva världen oavsett budget, utgör de gröna bussarna ett modernt och bekvämt resealternativ. Sedan 2013 har FlixBus utvecklat det största bussnätet i Europa. Tack vare teknikinnovationer som ett trendsättande system för bokning och biljetter, FlixBus-appen, gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal och GPS live-spårning av bussarna har de revolutionerat bussreseindustrin. FlixBus är också beroende av partnerskap med små och medelstora företag. Mer information finns på FlixBus hemsida.

FlixBus erbjuder:
- Biljetter från 29 kr
- Tillgång till det största bussnätet i Europa
- Gratis Wi-Fi ombord
- Extra benutrymme
- Eluttag ombord
- E-biljett
- Möjlighet att ändra bokningen upp till 15 minuter före avresa
- Bagage ingår i priset

CPS-policy:
Ersättningen fördelas enligt Flixbus egna ersättningsmodell. Läs mer Här.

Order tillskrivningspolitik:
Ordern kommer att hänföras till utgivaren som startade sessionen under vilken ordern har gjorts. En session varar 30 minuter.

SEM policy:
Utgivare är uttryckligen förbjudna att logga in i sökmotorer (Google AdWords, YSM !, MIVA, etc.) och appmarknader (ITunes, Google Play Store, etc.) Företagets varumärkes nyckelord, som "flix", "flexi- "" Flixbus, "" flexibus "och" gobus "," mein fernbus "," meinfernbus ". Detta inkluderar att expandera sökorden med "www." Eller ".de" och typografiska fel i sökorden ovan (t ex flixibus, flexbus). Dessutom gäller följande: Om Partnern bokar sökordet "buss" eller andra generiska nyckelord med matchalternativet "broad", "flixbus", "flexibus" och andra typfel, kommer dessa anges som negativa.

Policy för kupongkoder och rabatt:
FlixBus tillhandahåller inte kupongkoder

E-mailing:
Direkta e-postkampanjer: ENDAST på begäran
Alla DEM-kampanjer måste granskas och godkännas av FlixBus-teamet. Du kan skicka in den via din TradeTracker-kontoansvarig.

Cookie:
Postimpression cookies är inte tillåtna.

Betalningsplan:
90 dagar efter godkännandet av transaktionerna.

begränsningar
• Betalning och tvångsklick är inte tillåtna
• Crawling är inte tillåtet
• Torrenttrafik är inte tillåtet
• Samarbeten med metasökmotorer och aggregat måste diskuteras direkt med FlixBus och betalas endast med ett aktivt samarbetsavtal.

Kunder måste hänvisas till FlixBus hemsida eller mobilapplikation för att slutföra bokningarna

"Försäljningspartnern ska följa partnerns uppförandekod (Code of Conduct, CoC). Den senaste versionen är tillgänglig via denna länk:

https://global.flixbus.com/company/partners/code-of-conduct

Bestämmelserna i uppförandekoden får inte kringgås av försäljningspartnern, t.ex. genom användning av underleverantörer eller utkontraktering av verksamhet som inte uppfyller kraven. 

Bestämmelserna i uppförandekoden är en väsentlig del av avtalet och vid väsentligt brott mot bestämmelserna i uppförandekoden har kunden rätt att säga upp avtalsförhållandet utan föregående meddelande. Eventuella skadeståndskrav från kunden förblir opåverkade.

FLIX-koncernens efterlevnadsavdelning ([email protected]) ska konsulteras i händelse av tvivelsmål avseende lämpligheten av ett visst beteende. "


FlixBus är en tjänst som används av passagerare i alla åldrar. Den dominerande målgruppen är ungdomar i åldern 16-30 år.