Flixbus HU


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: HUF
  • update: 2024-05-03
  • start: 2017-08-14
  • CPS %: 6
  • Click2Conversion: P1Y
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: disallowed
  • cashback: allowed
  • discount codes: allowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

Flixbus work to a Customer Lifetime Value attribution model.What is Customer Lifetime Value (CLV) Attribution?
The Customer Lifetime Value attribution is an attribution model that rewards each channel which contributes to a conversion and keeps rewarding these channels across the full customer journey (future sales). This model differs from mono-attributive models (first-click or last-click) which rewards only 1 channel regardless of the intervention of additional channels to a sale.

For specific questions regarding FlixBus and their attribution model, you can contact us at [email protected].

A FlixBus kampány célja, hogy segítse a buszjegyek értékesítését a FlixBus hálózatba tartozó belföldi és nemzetközi utakra. A Partnerek naprakész információt kapnak az aktuális ajánlatokról és felhasználhatnak bannereket, szöveg linkeket és DEM kreatív anyagokat, az aktuális FlixBus ajánlatok promótálásának érdekében. A FlixBus csapat megad minden támogatást a tartalomgyártáshoz és nyitott az aktuális promóciók és hírek hirdetési módjának megvitatására.

A FlixBus-szal – egy fiatal távolsági busz szolgáltatóval – mára lehetővé vált a fenntartható, kényelmes és élvezetes utazás Európán belül. Az utasok költségkeretüktől függetlenül megtapasztalhatják az utazás modern alternatíváját a zöld buszokkal. 2013 óta a FlixBus kiépítette a legnagyobb európai buszos hálózatot. Az olyan technológiai újításokkal, mint a FlixBus app, ingyenes Wi-Fi a fedélzeten és a GPS követés, forradalmasítja a buszos utazást. Mindemellett a FlixBus hatékonyan működik együtt kis-és középvállalkozásokkal. További információkért kattintson ide.

A FlixBus a következőket ajánlja:
- Jegyek 1590 Ft-tól
- Hozzáférés Európa legnagyobb buszhálózatához
- Ingyenes Wi-Fi a buszokon
- Nagy lábtér
- Konnektorok
- Elektronikus jegyek
- Módosítási lehetőség 15 perccel az indulás előtt
- Utazó és kézipoggyász

CPS irányelv:
Az értékesítés rendelési értékét alapul véve a jutalék 6%. A törlés lehetséges okai: végső felhasználó általi törlés / no show.
Attribúciós irányelv:
A rendelés ahhoz a megjelenítőhöz lesz rendelve, aki elkezdi a folyamatot, amelynek a végén a rendelés megtörténik. Egy folyamat (session) 30 percig tart.

SEM irányelv:
A megjelenítőknek tilos bármilyen SEM (keresőmarketing) tevékenységet folytatni a különböző platformokon (pl. Google AdWords, YSM!, MIVA, stb. valamint ITunes, Google-Play Store, stb.) a FlixBus márkájával kapcsolatos kulcsszavakra, mint például "flix-," "flexi-," "flixbus," "flexibus" és "gobus," "mein fernbus," "meinfernbus." Ez a tilalom érvényes a „www.” és „.de” „.hu” stb. kiterjesztésekre valamint a fenti kulcsszavak elírásaira is (pl. flixibus, flexbus). Ezenkívül az alábbiak érvényesek: ha a Partner „busz” vagy hasonló általános kulcsszavakra hirdet „broad” egyezéssel, akkor a „flixbus”, „flexibus” és hasonló kulcsszavak negatív kulcsszavakként kell hogy szerepeljenek.

Voucher kódok és kedvezmények:
FlixBus nem biztosít voucher kódokat.

Emailek:
Email kampányok: csak kérés esetén!
Minden DEM kampányt a FlixBus csapatának kell ellenőriznie és jóváhagynia. A kérést a TradeTracker account manager-en keresztül lehet megtenni.

Cookie:
Postimpression cookiek nem engedélyezettek.

Fizetési határidő:
90 nappal a tranzakció elfogadása után.

Korlátozások:
• Nincs jutalékfizetés az 1€ promóciós jegyekre
• Fizetett-mailing és a forced clicks nem megengedettek
• Crawling nem megengedett
• Torrent forgalom nem engedélyezett
• A metasearch és aggregátor oldalakkal való együttműködést minden esetben meg kell vitatni a FlixBus csapattal. Csak aktív együttműködési szerződés esetén történik számlafizetés.

A vásárlókat a FlixBus honlapjára, vagy a mobil applikációjára kell átirányítani a foglalás befejezéséhez.

Kiegészítés (2023.02.13.):

Az értékesítési partner köteles betartani a Partnerekre vonatkozó magatartási kódexet (Code of Conduct, CoC). A legújabb verzió ezen a linken keresztül érhető el:
» https://global.flixbus.com/company/partners/code-of-conduct

A Magatartási kódex rendelkezéseit az értékesítési partner nem kerülheti meg, például alvállalkozók igénybevételével, illetve a nem helyénvaló tevékenységek kiszervezésével.

A Magatartási kódex rendelkezései a szerződés lényeges részét képezik, és a Magatartási kódex rendelkezéseinek jelentős mértékű megszegése feljogosítja az ügyfelet a szerződéses kapcsolat azonnali hatályú felmondására. Az ügyfél esetleges kártérítési igényeit ez nem érinti.

Ha kétségei merülnek fel bizonyos magatartási formák megfelelő mivoltát illetően, kérjük, egyeztessen a FLIX csoport Megfelelőségi részlegével ([email protected]).

A FlixBus szolgáltatását minden korosztály igénybe veszi, azonban az uralkodó utazóközönség a 16-30 éves korosztály