Findroommate.dk


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: DKK
  • update: 2024-05-03
  • start: 2018-06-08
  • CPS: 17.5
  • Click2Conversion: P14D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: limited
  • cashback: allowed
  • discount codes: allowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

Hos Findroommate.dk har alle mulighed for at finde et sted at bo. Med mere end 4000+ ledige boliger og roommates rundt om i landet er udvalget stort.
Et salg er registreret når en bruger har købt Premium medlemsskab på hjemmesiden.

Har du spørgsmål/forespørgsler?
E-mail: [email protected]
Findroommate er Danmarks største deleøkonomiske boligside for ledige værelser og deleboliger. De har mere end 4000+ ledige boliger hver eneste måned. De er med til at løse et samfundsmæssigt problem med mangel på boliger. De skaber nemlig flere “billige” boliger da det det øger udbudet hvis man deler sit hjem med andre.
SEM
Search engine marketing er tilladt for denne kampagne med undtagelse af brand bidding eller køb af stavefejl. / Search engine marketing is allowed for this campaign with the exception of brand bidding or bidding on misspellings.

E-mail marketing
E-mail marketing er kun tilladt for denne kampagne efter godkendelse af preview gennem ticket-systemet eller e-mail approval tool. / E-mail marketing is only allowed when a preview is sent to the merchant through the ticket system or approval tool before sending.

Cashback- og reward-sider
Cashback-og reward-sider er tilladt for denne kampagne. / Cashback & reward sites are allowed for this campaign.

Kupon- & rabatkodesider
Kupon- og rabatkodesider er tilladt for denne kampagne. / Discount & coupon code sites are allowed for this campaign.

Social media marketing & blogs
Social media marketing & blogs er tilladt for denne kampagne med undtagelse af købte reklamer. / Social media marketing & blogs are allowed for this campaign exception of paid advertisement.

I henhold til markedsføringsloven som blev indført d. 1. juli 2017, skal der for annoncering på sociale medier og blogs fremgå tydeligt i alle indlæg eller anden promovering, at der bliver anvendt affiliate links. Dette skal gøres ved at gøre brug af udtrykkene ”Reklame” eller ”Annonce” i starten af teksten, på selve billedet eller i starten af den tekst, der er knyttet til billedet, før visning af en reklamevideo.

Du kan læse mere om Forbrugerombudsmandens regler for reklame og markedsføring på følgende links:
https://www.forbrugerombudsmanden.dk/nyheder/forbrugerombudsmanden/pressemeddelelser/2017/reviderede-anbefalinger-til-influenter/
https://www.forbrugerombudsmanden.dk/media/49742/17-10423-20-gode-raad-til-influenter-om-skjult-reklame_m-billeder-3044183_1_1.pdf