Djoser.be


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: EUR
  • update: 2024-05-16
  • start: 2009-03-24
  • CPL: 0.9
  • CPS %: 1.35
  • Click2Conversion: P100D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: disallowed
  • cashback: disallowed
  • discount codes: limited

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

Djoser organiseert al 27 jaar actieve groepsrondreizen over de hele wereld en is hiermee marktleider in Nederland.

Wat begon met een jaarlijkse reis naar Egypte is in de loop der jaren uitgegroeid naar een reisprogramma met meer dan 85 bestemmingen wereldwijd. Niet alleen Nederlanders reizen met Djoser, ook steeds meer Vlamingen trekken er met ons op uit. Het Vlaamse Djoserkantoor is gevestigd in de binnenstad van Gent.We brengen jaarlijks drie brochures uit:
Djoser reizen; groepsrondreizen wereldwijd
Djoser wandel en fiets; wandel- en fietsreizen wereldwijd
Djoser junior; ouders met kinderen op ontdekkingsreis

De gemiddelde reissom bedraagt 2.200 euro p.p.

Onze formule: Djoser organiseert groepsreizen met een actief en avontuurlijk karakter. Onze reizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. We combineren de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie en reisbegeleiding) met veel individuele vrijheid.

De slogans:

Djoser, met oog voor de wereld.

Djoser, ‘de andere manier van reizen

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: [email protected]

SEA

Zoekmachinemarketing is niet toegestaan. Het is tevens nooit toegestaan om op de bedrijfsnaam Djoser, bedrijfsnamen van concurrenten en misspellingen van bedrijfsnamen te adverteren.


Display
Niet toegestaan.

E-mailmarketing
Een publisher kan alleen mailings verzenden als er expliciet toestemming voor iedere mailing is gegeven door de adverteerder én er toegang is verkregen tot de E-mail Approval tool. Via de Email Approval tool kunt u previews voorstellen. Kijk voor meer informatie in de richtlijnen.

Typosquatting

Typosquatting is niet toegestaan. Dit houdt in dat het niet is toegestaan om bezoekers vanaf websites zonder content door te sturen naar djoser.nl (bijvoorbeeld misspellingen van Djoser.nl die als domeinnaam zijn geregistreerd).


Eigen boekingen/Cash Back

Affiliates mogen zelf geen eigen boekingen doen via affiliate URL’s/sites. Het is niet toegestaan om consumenten cash back te geven op aankopen.


Social Media en tweedehands sites

Het is niet toegestaan Djoser via social media te promoten door rechtstreeks te linken naar Djoser.nl (Hyves, Facebook, Twitter, etc.). Tevens is het niet toegestaan om reizen van Djoser middels affiliate marketing aan te bieden op 2e hands websites (zoals bijvoorbeeld Marktplaats.nl).

Kortingscodes

Op dit moment werkt Djoser niet met kortingscodes. Het promoten van Djoser op kortingscode sites is derhalve niet toegestaan.


Kortingscodes

Kortingscodes zijn toegestaan, mits deze uitgegeven zijn vanuit het affiliate netwerk of indien Djoser nadrukkelijk heeft aangegeven dat deze door affiliates gecommuniceerd mogen worden. Dit betekent dat buiten de geldigheidperiode van een kortingscode het niet is toegestaan om Djoser te promoten.
Wie reist er mee? De meeste Djoserreizigers kenmerken zich door;

-een leeftijd tussen de 25 en 55 jaar
-veelal een hoge opleiding
-interesse in cultuur en natuur
-combineren graag de voordelen van een groepsreis met veel individuele vrijheid
-reizen vaak alleen

Djoserreizigers zijn nieuwsgierig naar het dagelijks leven in andere culturen, genieten van ongerepte natuur en trekken er ook graag ook zelf op uit.