Campspace.com


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: EUR
  • update: 2024-05-06
  • start: 2020-07-16
  • CPS %: 5
  • Click2Conversion: P30D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: limited
  • cashback: disallowed
  • discount codes: disallowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

Campspace.com is het meest duurzame platform voor overnachtingen in de natuur. Via Campspace.com kan iedereen zijn tuin of land als kampeerplaats aanbieden. Op deze manier ontstaan unieke minicampings (campspaces) in binnen- en buitenland. De missie van Campspace is ‘Reconnect Outside’. Reizigers kunnen reconnecten met zichzelf, reisbuddies, de lokale verhuurder én het buitenleven. Campspace stimuleert duurzaam toerisme.

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder, kleinschalige natuurcampings tot bijzondere hutten in het bos. Zo maakt Campspace.com, samen met haar verhuurder, buiten zijn aantrekkelijker, laagdrempeliger en persoonlijk.

Affiliate partners kunnen Campspace promoten bij zowel kampeerders (= sales) als nieuwe verhuurders (= leads).
Campspace voor kampeerders (sales)
Affiliates kunnen Campspace promoten bij kampeerders, die een campingverblijf willen boeken. Campspace spreekt een zeer brede doelgroep aan. Campspace biedt namelijk ‘ervaringen in de natuur’ op verschillende unieke manieren aan gezinnen, stellen, groepen en solo reizigers. Ervaren kampeerders en outdoor professionals kunnen kiezen uit originele kampeerplaatsen en tentplaatsen. Het platform biedt ook glamping accommodaties aan in tiny houses, safaritenten, boomhutten, tipi's en omgebouwde bouwtrailers. Iedereen die de natuur in wilt, is relevant voor Campspace! Bijbehorende banners en tekstlinks kunnen worden gevonden onder de naam: sales

Campspace voor verhuurders (leads)
Affiliates kunnen Campspace ook promoten bij landeigenaren, boeren, wijnhuizen en minicampings. Iedereen kan namelijk via het platform zijn grond - of het nu gaat om een eigen tuin, een stuk land, een weiland of een kleine natuurcamping - of zijn glampingaccommodatie verhuren. Verhuurders betalen geen registratiekosten, bepalen hun eigen beschikbaarheid & ‘huisregels’ en beslissen zelf welke boekingsaanvragen ze willen accepteren. Affiliate partners worden beloond met € 33,25 wanneer verhuurders (leads) hun inschrijving volledig afronden op Campspace.com Bijbehorende banners en tekstlinks kunnen worden gevonden onder de naam: leads
E-mailmarketing
Een publisher kan alleen mailings verzenden als er expliciet toestemming voor iedere mailing is gegeven door de adverteerder én er toegang is verkregen tot de E-mail Approval tool. Via deze Email Approval tool kan de preview worden ingediend. Kijk voor meer informatie in de richtlijnen.

SEA
Zoekmachinemarketing is toegestaan, mits er niet ingekocht wordt op merknaam en/of misspellingen daarvan.

Kortingscodesites
Kortingscodesites zijn expliciet niet toegestaan voor de campagne.

Cashback en beloningssites
Cashback en beloningssites zijn expliciet niet toegestaan voor de campagne.

Tracking
Tracking vindt plaats op basis van cookies en fingerprint tracking.

Tekstlinks
Enkele tekstlinks naar onze meest populaire landingspagina's en campspaces zijn beschikbaar. Als u een speciale landingspagina of een selectie van campings voor een artikel nodig heeft, neem dan contact met ons op.

Image-banners
Er zijn verschillende banners beschikbaar om het platform te helpen promoten. Als u een speciale banner of gepersonaliseerde content voor een artikel nodig heeft, neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten, we helpen u graag! Dit kan door middel van een ticket of email te sturen.