Beeksebergen.nl - Overnachtingen


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: EUR
  • update: 2024-05-15
  • start: 2016-07-12
  • CPS %: 3
  • Click2Conversion: P30D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: limited
  • cashback: disallowed
  • discount codes: disallowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

Het hoeft niet bij één dag safari te blijven!
Val na een dag vol avontuur heerlijk in slaap in één van de vele verblijfsaccommodaties.
Overnacht met uitzicht op wilde dieren vanuit je luxe hotelkamer in het Safari Hotel. Hier is aan alles is gedacht en geniet je in luxe.
Of word wakker van leeuwengebrul op het Safari Resort. Vanuit jouw accommodatie heb je prachtig zicht over de uitgestrekte savannes vol wilde dieren.
Het ultieme outdoor gevoel ervaren? Overnacht dan op het Lake Resort en zie de zon ondergaan in het Victoriameer. "

Na een heerlijke nachtrust en een stevig ontbijt ben je klaar om op avontuur te gaan met de rangers.
Bewonder de uitgestrekte savannes en sta oog in oog met de ‘Big Five’.
Wil je liever even tot rust komen? Bestel dan een tropische cocktail op het strand of beleef uren waterpret in het binnenzwembad.
Schuif ’s avonds gezellig aan in een van de vele restaurants en laat je meevoeren door ongekende smaken.

Overnacht in Beekse Bergen en beleef safari als nooit tevoren.


Als één van de grootste leisure-concerns van Nederland ontvangt Libéma jaarlijks meer dan 5,1 miljoen gasten. De organisatie bestaat uit drie divisies; Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Libéma biedt een schat aan mogelijkheden voor het hele gezin, maar ook voor de zakelijke markt. Daarnaast organiseert Libéma jaarlijks diverse vakbeurzen en grote publieksevenementen.
Libéma is onder meer eigenaar van Safaripark Beekse Bergen, Libéma Vakantieparken en Brabanthallen 's-Hertogenbosch.
SEA
Zoekmachinemarketing is toegestaan, mits niet wordt ingekocht op de merknaam, parknamen, aanverwanten en/of misspellingen hiervan. Het gebruik van de merknaam, parknamen, aanverwanten en/of misspellingen hiervan in de advertentietekst is tevens niet toegestaan.

Publishers welke gebruik maken van zoekmachinemarketing dienen de merknaam, parknamen, aanverwanten en/of misspellingen hiervan toe te voegen aan de uitsluitingswoorden van de campagne.

Ter verduidelijking, het is niet toegestaan te adverteren op zoektermen zoals Safaripark Beekse Bergen.

Typo/Misspelling domeinnamen
Domeinnamen van affiliates welke lijken, aanverwant zijn aan of een misspelling zijn van één van de merken van Libéma Vakantieparken zijn niet toegestaan de campagne(s) te promoten.

Bij overtreding van deze voornemens heeft Libéma Vakantieparken het recht om de samenwerking met overtredende affiliates te beëindigen, transacties af te keuren en/of tegoeden uit onrechtmatig gerealiseerde boekingen terug te vorderen.

E-mailmarketing
Een publisher kan alleen mailings verzenden als er expliciet toestemming voor iedere mailing is gegeven door de adverteerder én er toegang is verkregen tot de E-mail Approval tool. Via deze Email Approval tool kan de preview worden ingediend. Kijk voor meer informatie in de richtlijnen. Het versturen van mailings is toegestaan, mits:
- Voor de ontvangers van de mailings duidelijk is dat deze niet uit naam van Libéma gestuurd worden, maar uit naam van de affiliate. Dit betekent dat zowel het begin als de afsluiting van elke mailing affiliate’s eigen footer en header moet bevatten en tevens mag Libéma’s naam niet gebruikt worden in het “Van/from” veld of in de versturende domeinnamen staan.
- Deze vooraf goedgekeurd zijn door Libéma. Libéma behoudt zich het recht voor om vergoedingen niet uit te betalen indien er geen schriftelijke toestemming is gegeven voor het verzenden van de mailing.
- Niet betaald wordt voor het lezen van de e-mail.
- Niet betaald wordt voor het bekijken van de website(s) en/of onderliggende subpagina’s van Libéma Vakantieparken.
- E-mailberichten alleen verstuurd mogen worden aan double opt-in leden.

Het versturen van promotiemateriaal van Libéma via e-mailmarketing is alleen toegestaan mits er aan de richtlijnen van de Nederlandse telecommunicatiewet wordt voldaan.

Kortingscode
Kortingscodesites zijn toegestaan kortingscodes te promoten indien hier vooraf door Libéma Vakantieparken toestemming voor is gegeven in campagne- en/of nieuwsberichten.

Cashback
Cashback is expliciet niet toegestaan voor deze campagne

Social medianetwerken
Het gebruik van sociale medianetwerken is toegestaan, mits hiervoor expliciet toestemming is verkregen van Libéma. Om toestemming te verkrijgen dient de publisher een aanvraag te sturen via het ticketsysteem met daarbij:

Organische post
- Betreffende Facebookpagina;
- Datum en tijd van plaatsing;
- Aantal social media volgers.

Gesponsorde post:
- Betreffende Facebookpagina;
- Begin- en eindtijd van de plaatsing;
- Specificatie van de traget doelgroep.

Het is niet toegestaan om vanuit een social media bericht (zowel gesponsord als organisch) direct door te linken naar een Libéma website (Dierenbos.nl, Aviodrome.nl of Beeksebergen.nl). De link in een social media bericht dient dus doorgelinkt worden naar de website van de affiliate.

Inframen
Het inframen van (een gedeelte van) de website van Safaripark.nl, Beeksebergen.nl (of onderliggende subpagina's) is niet toegestaan.

Orderwaarde
Het kan voorkomen dat een orderwaarde van € 0,- wordt getoond. Dit kunnen reserveringen/bestellingen zijn van abonnementhouders of bijvoorbeeld klanten die alleen een kaartje reserveren voor kinderen tussen de 0 en 2 jaar (gratis). Dit zijn sales transacties met een waarde van € 0,-

Commissie
Commissie wordt enkel toegekend indien de bestelling minimaal één regulier dagticket (Safaripark vanaf € 20,50, Aviodrome vanaf € 12,95) bevat. Zo wordt er bijvoorbeeld geen commissie toegekend aan transacties met enkel een uitrijticket.
Gebruik beeldmateriaal
Om de locaties van Libéma te promoten kunt u gebruik maken van het door Libéma geselecteerde beeldmateriaal. Het is niet toegestaan om beeldmateriaal van websites van Libéma te downloaden en te gebruiken omdat Libéma niet kan garanderen dat het gebruik van dit materiaal in alle gevallen rechtmatig is en Libéma wil voorkomen dat uit het gebruik een schadevergoedingsplicht voortvloeit. Indien ondanks deze aankondiging beeldmateriaal van de websites van Libéma wordt gedownload en gebruikt , zijn mogelijke claims voor eigen risico van de gebruiker. Gewenst beeldmateriaal dient te worden opgevraagd bij Libéma door een ticket te sturen via het ticketsysteem in het dashboard.

Ontdubbeling
Ontdubbeling vindt plaats op basis van last click counts binnen het affiliatekanaal.

Tracking
Tracking vindt plaats op basis van cookies en fingerprint tracking.