Arteudland.dk


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: DKK
  • update: 2024-05-04
  • start: 2017-01-20
  • CPS %: 3.5
  • Click2Conversion: P30D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: limited
  • cashback: allowed
  • discount codes: disallowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

Hvis du vil spare penge og tid, skal du bestille alle dine event-billetter inden afrejsen. ARTE Udland tilbyder personlig service på telefonen, og du bestiller smidigt og hurtigt online. Du kan trygt handle med os, da vi kun samarbejder med autoriserede billetleverandører, som er pålidelige og yder god service. Desuden får vi rabatter, som ofte gør vores billetter billigere end dem, man kan købe på stedet. Vi tilbyder alt fra fodboldbilletter, musicalbilletter og sightseeingture til lufthavnstransfer. Alt sammen smidigt på samme website.

Har du spørgsmål/forespørgsler?
E-mail: [email protected]
ARTE Udland ejes af Resia AB og har 3 varemærker i 3 forskellige lande. Box Office i Sverige, Ticket Service i Norge og ARTE Udland i Danmark. ARTE Udland vil gøre det enkelt for privatpersoner og rejsebureauer at få informationer og adgang til event-billetter i hele verden. ARTE Udland er en del af Resia Travel Group og har dermed høje rejsegarantier og en god økonomi. En del af trygheden er også, at ARTE Udland ikke opkræver skjulte gebyrer. Vores billetpriser inkluderer også eventuelle lokale skatter og afgifter.

Produkter i deres sortiment:
- Fodbold: (Premier League, Champions League, Serie A, La Liga, Bundesliga, FA-Cup, Europa League)
- Musicals: (Shows, teater, opera og ballet i London, New York, Paris, Berlin, Wien, Las Vegas, Verona, Prag, Edinburgh, Stockholm og Gøteborg)
- Seværdigheder: ( Sightseeingture med eller uden guide og entrebilletter til turistattraktioner til Europas storbyer og USA)
- Transport: (Lufthavnstransfer og transportbilletter i London samt citykort med lokaltrafik og rabatter i storbyer i Europa)
SEM
Search engine marketing er tilladt for denne kampagne med undtagelse for brand bidding eller bidding eller stavefejl.

E-mail marketing
E-mail marketing er kun tilladt for denne kampagne efter godkendelse. Preview skal sendes til [email protected] til godkendelse først.

Cashback-og reward-sider
Cashback-og reward-sider er tilladt for denne kampagne.

Rabat & rabatkodesider
Rabat- og rabatkodesider er ikke tilladt for denne kampagne.

Social media marketing/Blogs
I henhold til markedsføringsloven som blev indført d. 1. juli 2017, skal der for annoncering på sociale medier og blogs fremgå tydeligt i alle indlæg eller anden promovering, at der bliver anvendt affiliate links. Dette skal gøres ved at gøre brug af udtrykkene ”Reklame” eller ”Annonce” i starten af teksten, på selve billedet eller i starten af den tekst, der er knyttet til billedet, før visning af en reklamevideo.

Du kan læse mere om Forbrugerombudsmandens regler for reklame og markedsføring på følgende links:
https://www.forbrugerombudsmanden.dk/nyheder/forbrugerombudsmanden/pressemeddelelser/2017/reviderede-anbefalinger-til-influenter/
https://www.forbrugerombudsmanden.dk/media/49742/17-10423-20-gode-raad-til-influenter-om-skjult-reklame_m-billeder-3044183_1_1.pdf
Mænd og kvinder, 15 - 75+.