trivago.hu


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: HUF
  • update: 2024-04-18
  • start: 2018-08-01
  • CPS %: 100
  • Click2Conversion: P100D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: allowed
  • cashback: allowed
  • discount codes: allowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

Kifizetés:
A kifizetés a felhasználói út értékétől függ. A felhasználói út akkor kezdődik, amikor egy látogató először keresi fel a trivago oldalát, és akkor végződik, amikor a hirdetőnk weboldalára látogat.
A kifizetés értékét a kikattintások, visszaigazolt foglalások és a foglalási érték kombinációja adják.
(A kikattintás egy olyan irányra értendő, amikor egy felhasználó, aki a trivago oldalára érkezett eredetileg, átkattint a trivago egyik hirdetőpartnerének oldalára.)
A tranzakciókat automatikusan és rendszeresen adják hozzá a nyilvántartáshoz, a trivago jelentései alapján. Ennek megfelelően a jutalék 100%-os.  
A tranzakciókat és a jutalékokat hetente adják hozzá a nyilvántartáshoz a trivago jelentései alapján. A hónap végi végleges jutalék összegét minimális változtatások érinthetik.

Tiltott tevékenységek és jóváhagyást igénylő tevékenységek
A trivago partnervállalati programjában a közzétevő oldalaknak egy bizonyos forgalmat kell biztosítaniuk a trivago oldala felé. A trivagónak jogában áll, hogy visszatérítést igényeljen bármilyen forgalom után, mely az alábbiakban említett tiltott tevékenységből vagy jóváhagyást igénylő tevékenységből származik. A kikötés teljes szövegéért, kérjük, olvassa át a trivago Általános szerződési feltételeit.

A trivago egyike a vezető globális szálláskereső platformoknak, melynek célja, hogy átformálja azt, ahogy az utazók hoteleket és egyéb szállásokat keresnek vagy hasonlítanak össze. 2005-ben jegyezték be a németországi Düsseldorfban a platformot, mely lehetővé teszi az utazók számára, hogy személyre szabhassák a szálláskeresés folyamatát, ill. részletes információkkal látja el őket szállásokról és áraikról, hogy megalapozott vásárlói döntést hozzanak. A trivago egy széles utazói közönséghez biztosít hozzáférést a weboldalain és applikációin keresztül, lehetővé téve ezáltal hirdetői számára, hogy kiterjesszék üzleti lehetőségeiket.  
2018. március 31. óta a trivago 55 lokalizált platformmal rendelkezik, melyeken keresztül több mint két millió hotellel, ill. egyéb szállással áll kapcsolatban. A trivago több mint két millió hotelhez, ill. alternatív szálláshoz biztosít hozzáférést, több mint 400 szállásfoglaló weboldal és szállodalánc árainak és foglalható szobáinak listázásával, több mint 190 országból.
4 ok, amiért érdemes a trivago programjához csatlakozni:
● Jól ismert márka és piacvezető a szálláskeresés kategóriájában;
● Széleskörű ajánlatok a látogatók számára;
● Vonzó jutalmazási rendszer;
● Dinamikus kifizetési folyamat

Tiltott tevékenységek:
SEA/SEM
Ennél a kampánynál a keresőmarketing tevékenység határozottan tilos. Ebbe beletartozik minden olyan forgalom, mely keresőmotor forgalmához köthető, fizetett vagy organikus, a trivago közvetlen fogadóoldalával vagy egyéb beékelődéses oldallal kapcsolatos, valamint az összes motor, beleértve, de nem kizárólagosan a Google, a Yahoo, a Bing, a Yandex és partnerhálózatainak forgalmát.

GDN és GSP
Semmilyen, a trivago nevében a Google Display Network (GDN) és a Google Mail Special Promotions (GSP) rendszerein keresztül szerzett forgalom nem engedélyezett.

Incentivizált forgalom
Az incentivizált forgalom, beleértve, de nem kizárólagosan egy tevékenységből, mint pl. játékból eredő pontokkal, pénzvisszafizetéssel vagy egyéb jutalmazási eszközzel generálva, nem engedélyezett.

Adware forgalom
Az AdWare forgalom, beleértve, de nem kizárólagosan az overriding linkeket vagy egy trivago keresősávot integrálni egy hirdetői sávba, nem engedélyezett.

Tiltott tartalmak
A tartalmat közzétevő partnervállalatok nem tehetnek közzé vagy népszerűsíthetnek tiltott tartalmat, mely szexuális jellegű, erőszakos, becsületsértő, rágalmazó, illegális tartalmi anyagból vagy tevékenységből áll.

Átirányítás
A partnervállalatok linkjeinek közvetlenül a trivago oldalára kell mutatniuk, nem irányíthatnak át a trivago hirdetőpartnerének oldalára.

Csalásra irányuló tevékenységek
A csalásra irányuló tevékenységek közé tartozik kifejezetten, de nem kizárólagosan pl. a robotok, automatizált lead generálás, rossz linkelés, közvetlen linkelés egy lead-oldalra és különböző leadek alkalmazása, melyek használata szigorúan tilos. A trivago jogosult a kampány azonnali, bejelentés nélküli megszakítására, és nem köteles fizetni, ill. nem tehető felelőssé olyan tevékenységért, mely nevezett körülmények között folyt.


Jóváhagyást igénylő tevékenységek:

E-mail marketing
Az e-mail marketinggel célzott forgalommal való tevékenység csak akkor engedélyezett, ha a közzétevők előzetesen biztosítják a trivago számára a feliratkozás jogát ahhoz az adatbázishoz, melynek tagjait a közzétevő célozná az e-mailekkel, ill. információt biztosítanak a trivago számára az adatábzis forrásáról.

Valós idejű licitálás
Bármilyen valós idejű licitálással folytatott reklámtevékenység tilos a trivago bevonásával, kivéve, ha a trivago kifejezetten nem rendelkezik másképpen írásban.

Kupon/kedvezményes kód
Kupon vagy kód használata tilos, kivéve ha a trivago kifejezetten nem rendelkezik másképpen írásban.

Remarketing/Retargeting
Bármilyen remarketing vagy retargeting forgalom alkalmazása tilos, hacsak a trivago kifejezetten nem rendelkezik másképpen írásban.

Közösségi média
A közösségi médiáról behozott forgalom alkalmazása tilos, hacsak a trivago kifejezetten nem rendelkezik másképpen írásban.