Trivago.dk


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: DKK
  • update: 2024-04-29
  • start: 2014-04-30
  • CPS %: 100
  • Click2Conversion: P1D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: disallowed
  • cashback: disallowed
  • discount codes: disallowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

Om trivago

Transaktioner tilføjes automatisk og regelmæssigt baseret på trivagos rapportering. Af denne grund er provisionen sat til 100%.

trivago er en førende global hotelsøgeplatform med fokus på at omforme den måde, rejsende søger efter og sammenligne hoteller og alternativ indkvartering. Platformen blev integreret i 2005 i Düsseldorf, Tyskland, og giver rejsende mulighed for at tage informerede beslutninger ved at tilpasse deres hotelsøgning og give dem adgang til et stort udbud af hoteloplysninger og priser. trivago gør det muligt for sine annoncører at vokse deres forretning ved at give adgang til et bredt publikum af rejsende via dets websteder og apps.
Pr. 31. marts 2018 har trivago etableret 55 lokaliserede platforme forbundet til over to millioner hoteller og alternativ indkvartering. trivago giver adgang til over to millioner hoteller, herunder alternativ indkvartering, med priser og tilgængelighed fra over 400+ reservationssider og hotelkæder i over 190 lande.

4 Gode grunde til at deltage i trivago-programmet:

● Velkendt brand og markedsleder inden for hotel-søgning;
● Omfattende tilbud til dine besøgende;
● Attraktiv aflønning;
● Dynamisk udbetalingsprogram

Affiliate-program specifik udbetaling:
Udbetalingen varierer afhængigt af værdien af ​​brugerrejsen. Brugerrejsen starter fra det første besøg på trivago og slutter på vores annoncørs websteder.
Værdien af ​​udbetalingen er en kombination af udbetalinger, bekræftede bookinger og bookingværdi.
(Clickout henviser til en kunde, der lander på trivago og omdirigerer til trivagos websted for reklamepartner)
Transaktioner tilføjes automatisk regelmæssigt baseret på trivagos rapportering. Af denne grund er provisionen sat til 100%.
Transaktioner og provisioner tilføjes ugentligt baseret på trivagos rapportering. Sidste måneders endelige provision underkastes mindre ændringer.
Trivago.dk - verdens største hotelsøgemaskine
Trivagos hotelsøgning tillader brugere at sammenligne hotelpriser med kun et par enkle klik fra over 200 bookingsider fra mere end 700 000 hoteller på verdensplan. Mere end 45 millioner rejsende bruger hotelsammenligningen på månedsplan og sparer gennemsnitligt 35 procent for det samme hotelværelse, i den samme by. Få oplysninger om weekendture til byer som Rom eller Amsterdam og du kan finde det rigtige hotel på trivago. New York og området omkring er perfekt til lidt længere ture, med de mange fantastiske hoteller der er til rådighed.
SEM – Not allowed - Brand bidding not allowed
Cashback sites – Not allowed
Email – Limited
Voucher sites – Not allowed

/

SEM - Ikke tilladt - Brand bidding ikke tilladt
Cashback-sider - Ikke tilladt
E-mail - Begrænset
Voucher-sider - Ikke tilladt

Øvrige restriktioner:

Egenskaber:
Ved at indgå i en kampagne for promovering af trivago, accepterer du herved trivago's vilkår og betingelser: trivagos vilkår og betingelser. Disse sammenfattes for nemheds skyld i beskrivelsen herunder. Bemærk, at dette resumé kun er til reference, og at betingelserne og betingelserne i linket ovenfor kontrollerer.

Forbudte aktiviteter og aktiviteter, der skal godkendes

For trivagos tilknyttede program skal udgiverwebsteder give kvalificeret trafik til trivagos websted. trivago har ret til at anmode om refusion for enhver trafik opnået fra de forbudte aktiviteter og godkendte aktiviteter nævnt nedenfor. For fuldstændige klausuler henvises til trivago-vilkår og betingelser.

SEA / SEM
Søgemaskine-marketingaktiviteter er udtrykkeligt ikke tilladt for denne kampagne. Dette inkluderer al trafik relateret til søgemaskintrafik, betalt eller organisk, med trivago direkte destinationsside eller en anden mellemliggende side, samt alle motorer, herunder, men ikke begrænset til, Google, Yahoo, Bing, Yandex og deres partner netværk.

GDN og GSP
Trafik opnået fra Google Display Network (GDN) og Google Mail Special Promotions (GSP) på vegne af trivago er ikke tilladt.

Incentiviseret trafik
Incentiviseret trafik, herunder men ikke begrænset til point, cashback eller andre belønninger fra en aktivitet såsom et spil er ikke tilladt.

Adware-trafik
AdWare-trafik, herunder, men ikke begrænset til, tilsidesættelse af links eller integrering af en trivago-søgelinje i en adbar er ikke tilladt.

Forbudt indhold
Tilknyttede udgivere må ikke offentliggøre eller promovere forbudt indhold bestående af seksuelt eksplicit materiale, voldelige materialer, skadelige eller ærekrænkende materialer, ulovligt materiale og aktiviteter.

Redirection
Affilierede links skal henvise til selve trivagos side og ikke til en omdirigeringsside, der fører til trivagos reklamepartner.

Svigagtige aktiviteter
Svigagtige aktiviteter inkluderer især, men uden begrænsning af bots, automatiseret blygenerering, forkert linking, direkte link til leadside og flere kundeemner er strengt forbudt. trivago er berettiget til straks at stoppe kampagnen uden at overholde nogen opsigelsesfrist og er ikke forpligtet til at betale og kan ikke holdes ansvarlig for nogen resultater opnået under sådanne aktiviteter.

E-mail-marketing
Tilladelse til at deltage i e-mail-trafik er kun tilladt, hvis udgivere har givet trivago opt-in-rettighederne til den database, hvor forlagswebstedet ønsker at sende e-mails ud på forhånd og informeret trivago om kilden til databasen, skal bruges.

Budgivning i realtid
Al reklame for trivago ved realtidsbudgivning er forbudt, medmindre trivago udtrykkeligt har skriftligt anført andet.

Kupon / rabatkode
Kupon og rabatkode er forbudt, medmindre trivago udtrykkeligt har skriftligt anført andet.

Remarketing / Retargeting
Enhver ommarketing eller ommarketing-trafik er forbudt, medmindre trivago udtrykkeligt har skriftligt anført andet.

Sociale medier
Trafik fra sociale kanaler er forbudt, medmindre trivago udtrykkeligt har skriftligt anført andet.

Social media marketing/Blogs
I henhold til markedsføringsloven som blev indført d. 1. juli 2017, skal der for annoncering på sociale medier og blogs fremgå tydeligt i alle indlæg eller anden promovering, at der bliver anvendt affiliate links. Dette skal gøres ved at gøre brug af udtrykkene ”Reklame” eller ”Annonce” i starten af teksten, på selve billedet eller i starten af den tekst, der er knyttet til billedet, før visning af en reklamevideo.
Du kan læse mere om Forbrugerombudsmandens regler for reklame og markedsføring på følgende links:
https://www.forbrugerombudsmanden.dk/nyheder/forbrugerombudsmanden/pressemeddelelser/2017/reviderede-anbefalinger-til-influenter/
https://www.forbrugerombudsmanden.dk/media/49742/17-10423-20-gode-raad-til-influenter-om-skjult-reklame_m-billeder-3044183_1_1.pdf