Sunweb.dk Solrejser


Affiliate Program Details

  • status: active
  • currency: DKK
  • update: 2024-04-19
  • start: 2012-12-07
  • CPS %: 2
  • Click2Conversion: P30D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: disallowed
  • cashback: allowed
  • discount codes: limited

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country



Affiliate Program Original Description

Sunweb – Charter- & skiferier

Hvem er vi?
Ferie er muligvis noget af det vigtigste for Danskerne – og det er det også for os! Derfor kan man som gæst hos Sunweb have fuld tillid til, at vi gør vores bedste for at skabe de perfekte rammer. Vores historie strækker sig mere end 30 års tilbage i tiden, hvor grundlæggeren startede med at arrangerer ungdomsrejser for medstuderende på hans universitet. I dag er vi etableret i en lang række europæiske lande, hvor vi er ansvarlige for at mere end 1,5 millioner rejsende årligt vender glade og tilfredse hjem med masser af dejlige ferieminder. Dette gør os ikke kun til et af de førende rejseselskaber i Danmark, men i hele Europa!
Hvad tilbyder Sunweb?

Ud af vores 1,5 millioner rejsende, sender vi ca. 120.000 glade rejsende afsted fra Danmark. Vi har høje, men rimelige vækstmål for de næste tre år, hvor vi regner med at stabilisere os som Danmarks 3. største rejsebureau. Vi dækker hele landet og tilbyder rejser fra både København, Billund og Aalborg lufthavn. Vi søger dygtige Affiliates, der kan hjælpe os frem imod vores mål om at blive Den Førende Digitale Ferieekspert. Derfor tilbyder vi en betydelig kommission og fordele:

• Sunweb tilbyder et kort udbetalingsvindue
• Bliv associeret med et stærkt, veletableret brand med godt omdømme
• Sunweb kører hyppigt TV & Radio spots i Danmark m.m.
• Du får adgang til unikt og kreativt materiale, som tilføjer nyttige funktioner til dit websted, og gør dine brugere i stand til at finde de bedste charter- og skiferier på nettet.
• Hyppige tilbud og kampagner til dine besøgende
• Sunweb er 100% salg på nettet – dette gør vores priser til de mest konkurrencedygtige på markedet
• Muligheder for custom-design
Desuden er vi stolte af, at vi på nuværende tidspunkt kan acceptere/gennemføre mere end 87% af alt genereret salg.

Hvorfor bør gæster booke en rejse med Sunweb?
Hos Sunweb kan man finder nogle af de bedste tilbud på en prisvenlig sol- eller skiferie til de smukkeste rejsemål. Uanset om du leder efter en afslappende solferie eller om du foretrækker en aktiv skiferie med drengene. Med mere end 3000+ rejser, har Sunweb noget for enhver smag. Vil du kan dykke ved det Røde Hav, slappe af på den tyrkiske riviera, vandre gennem Grækenlands vilde landskab eller forelske dig på ny ved Spanien kyst? Sunweb rejser til mere end 350 destinationer i Europa, året rundt.
Feriedage er der desværre alt for får af. Så vi ved at det er en tillidserklæring, når vores gæster lægger deres ferie i vores hænder. Når man bestiller sin ferie hos en rejsearrangør som Sunweb, står vi for gæstens ve og vel fra det øjeblik man booker sin rejse, til man ankommer sikkert og veludhvilet i Danmark. Sikkerhed og tryghed betyder alt for os, derfor arbejder vi utrætteligt på at gøre det nemt for danske familier at skabe uforglemmelige ferieminder – til en fornuftig pris.
Sunweb er desuden medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening. Sunweb Scandinavia A/S er ejet af Sunweb Group GmbH, et Internationalt rejsebureau med økonomisk sikring hos SGR.
Har du eventuelle spørgsmål/forespørgsler?
E-mail: [email protected]

Sunweb har mere end 30 års erfaring i rejsebranchen. Vi er etableret i en lang række europæiske lande, hvor vi sender mere end 1,5 mio rejsende afsted årligt. Dette gør os ikke kun til et af de førende rejseselskaber i Danmark, men i hele Europa! Sunweb tilbyder en let tilgængelig og brugervenlig rejse-platform, som tilbyder sol- og skiferier til mere end 350 destinationer. Vi er fx ekspert i middelhavsrejser og skiferier i Europa. Vi er i stigende vækst i Danmark og søger dygtige Affiliates. Vi tilbyder 2-5% i kommission, kort udbetalingsvindue, unikt og kreative materiale, hyppige tilbud og kampagner samt synlighed i både TV & radio spots m.m. Sunweb er et stærkt etableret brand med sund konverteringsgrad.
SEM - Begrænset- Brand bidding ikke tilladt
Cashback-sider - Tilladt
E-mail - Tilladt
Voucher-sider - Begrænset

//

SEM – Limited- Brand bidding not allowed
Cashback sites – Allowed
Email – Allowed
Voucher sites – Limited

• SEA: Søgemaskine marketing er streng forbudt. Det er ikke tilladt at benytte vores brand-navne i (sub)domænenavne
• ”Get Paid To” sites er ikke tilladt
• Cashback sites er kun tilladt ved særlig tilladelse fra Sunweb, som kan kontaktes via ticket-systemet
• Det er ikke tilladt at videregive kupon- og rabatkoder uden tilladelse fra Sunweb. Salg hvor der er benyttet en rabat- eller kuponkode vil blive afvist.
• Toolbars: Det er ikke tilladt for affiliates at sende besøgende via toolbars. Kommer der trafik via toolbars, vil evt. salg blive afvist
• Hjemmesider med kampagner: Sunweb kan tilbyde feeds med særlige salgsfremmende aktiviteter
• Directory og bookmark sites må ikke benyttes til at markedsføre kampagnerne
• Tracking: Til tracking vil cookies blive benyttet

SEM: Brand-bidding ikke tilladt (f.eks. sunweb, sun web osv.)
Cashback and reward sites: Tilladt.
Product feed: under produktion / coming soon.

Social media Marketing/Blogs
I henhold til markedsføringsloven som blev indført d. 1. juli 2017, skal der for annoncering på sociale medier og blogs fremgå tydeligt i alle indlæg eller anden promovering, at der bliver anvendt affiliate links. Dette skal gøres ved at gøre brug af udtrykkene ”Reklame” eller ”Annonce” i starten af teksten, på selve billedet eller i starten af den tekst, der er tilknyttet billedet, fx før visning af en reklamevideo.
Du kan læse mere om Forbrugerombudsmandens regler for reklame og markedsføring på følgende links:
https://www.forbrugerombudsmanden.dk/nyheder/forbrugerombudsmanden/pressemeddelelser/2017/reviderede-anbefalinger-til-influenter/
https://www.forbrugerombudsmanden.dk/media/49742/17-10423-20-gode-raad-til-influenter-om-skjult-reklame_m-billeder-3044183_1_1.pdf

Sunweb tilbyder rejser for alle. Alt fra moderne luksushoteller til hyggelige ferielejligheder. Vores nuværende målgrupper er følgende: 1. Unge par og vennegrupper. 2. Familier i alle kategorier, men særligt All Inclusive. 3. Ældre par med voksne børn, der vil ud at opleve verdenen.