Shop.somfy.nl


Affiliate Program Details

 • status: active
 • currency: EUR
 • update: 2024-07-19
 • start: 2017-09-07
 • CPS %: 10.5
 • Click2Conversion: P100D
 • deeplinking: yes
 • references: yes
 • SEM: limited
 • cashback: disallowed
 • discount codes: allowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your countryAffiliate Program Original Description

Somfy is wereldwijd marktleider in het motoriseren van zonwering & raamdecoratie en is uitgegroeid tot specialist in Smart Home en connected living. Somfy heeft als fabrikant meer dan 166 miljoen motoren geproduceerd en is actief in meer dan 50 landen met ongeveer 8000 medewerkers. Met de producten uit het assortiment van Somfy maakt u uw woning slimmer en verhoogt u het comfort in huis. Bedien en monitor al uw aangesloten apparatuur in huis met uw smartphone of tablet, wanneer u wilt en waar u ook bent. Somfy Smart Home geeft u de volledige controle. Bedien o.a. (rol)gordijnen, verlichting en elektrische apparaten, zonwering, rolluiken, verwarming, garagedeur en uw poort.

Als affiliate profiteert u van een aantrekkelijk productassortiment met relatief hoge commissies, doordat u rechtstreeks een partnerschap aangaat met de fabrikant van de producten. Daarnaast is de Smart Home en Internet of Things markt volop in opkomst (IoT), dus affiliates hebben voldoende mogelijkheid om mee te groeien. De markt is nog lang niet oververzadigd met concurrenten.
Smart Home en IoT zijn ook interessante onderwerpen met hoge mediawaarde voor publishers.

Somfy werd in 1969 in Frankrijk opgericht, in de Haute Savoie, in het hart van de Arve vallei bij Cluses, een toonaangevende plaats in de staalindustrie. Zonder haar oorspronkelijke waarden uit het oog te verliezen is Somfy inmiddels in 60 landen vertegenwoordigd en uitgegroeid tot een wereldmarktleider in deur- en raamautomatisering. Somfy staat voor betrouwbaarheid, met een wereldwijde verkoop van meer dan 100 miljoen motoren.

Somfy innovatie: verbetert uw welbevinden. 10% van de inkomsten van Somfy is bestemd voor innovatie. Elke dag werken 400 Somfy ingenieurs aan nieuwe oplossingen om het comfort en veiligheid van consumenten in huis te optimaliseren. Elk jaar verschijnen er zo’n 400 nieuwe patenten op de markt. De Somfy TaHoma® huisautomatisering toepassing is slechts één van hun innovatieve oplossingen die u in staat stelt om al uw verbonden huisapparatuur met een druk op de knop te besturen.

Somfy staat garant voor gemoedsrust en streeft naar uitsluitend het allerbeste als het gaat om de veiligheid en comfort van consumenten. Alle producten van Somfy zijn onder de meest extreme omstandigheden getest, voor een optimale betrouwbaarheid en een lange levensduur. Daarom biedt Somfy lange termijn garantie op de producten: 5 jaar op alle motoren, geautomatiseerde onderdelen, accessoires en alarmsystemen.
E-mailmarketing
Een publisher kan alleen mailings verzenden als er expliciet toestemming voor iedere mailing is gegeven door de adverteerder én er toegang is verkregen tot de E-mail Approval tool. Via deze Email Approval tool kan de preview worden ingediend. Kijk voor meer informatie in de richtlijnen.

SEA
Zoekmachinemarketing is toegestaan, mits er niet wordt ingekocht op merknaam en productnamen of misspellingen hiervan.

Cashback en beloningssites
Cashback is expliciet niet toegestaan voor deze campagne.

Google Shopping
Google Shopping is alleen toegestaan na expliciete toestemming van adverteerder, mits er niet wordt ingekocht op merknaam en/of misspellingen hiervan. U kunt toestemming vragen via het ticketsysteem.

Afkeur transacties
Transacties met een click naar sale tijd korter dan drie minuten worden afgekeurd.

Tracking
Tracking vindt plaats op basis van cookies en fingerprint tracking.