Føniks Privatlån


Affiliate Program Details

  • status: inactive
  • currency: DKK
  • update: 2023-10-18
  • start: 2017-05-02
  • stop: 2023-10-10
  • CPS: 94.5
  • Click2Conversion: P30D
  • deeplinking: yes
  • references: yes
  • SEM: disallowed
  • cashback: disallowed
  • discount codes: disallowed

Affiliate Program Website / Landing Page »
Warning: Sometimes clicking from outside the approved country will redirect you to a friendly campaign for your country


Affiliate Program Original Description

Føniks Privatlån er ikke blot et lignende lån i en ny forklædning, men derimod en decideret nyskabelse i L’EASY koncernen. Det helt specielle ved dette lån er, at der ikke er et rentespænd, men at alle låntagere tilbydes den samme lave rente. Det betyder alt i alt, at der er endnu flere fordele for forbrugerne ved at ansøge hos Føniks Privatlån – og dermed endnu flere fordele du som publisher kan fremhæve i kommunikationen.

Låneeksempel
”Fast årlig debitorrente: 16,90%, ÅOP: 20,51%, samlet tilbagebetalingsbeløb: 66.966, samlede kreditomkostninger: 26.966. Beregningen er inkl. oprettelsegebyr på 3.200, og er baseret på betaling via HomeBanking.”


Har du spørgsmål/forespørgsler?
E-mail: [email protected]
VIGTIGT / IMPORTANT - Blacklist:
Venligst aldrig send henvendelser til brugere, der fremgår på Blacklisten. Henvend dig til [email protected] for at få den tilsendt. / Please never send communications to users that appears on the Blacklist. Please contact us at [email protected] to request the list.

• Lån op til 100.000 kr.
• Samme lave rente til alle
• Ingen skjulte gebyrer
• Underskriv med NemID
• Ansøgningen er uforpligtende.
• Du accepterer først lånet, når du underskriver en aftale.

Om Føniks Privatlån
L’EASY har en uforlignelig historik med at lancere nye succesfulde lån. Føniks Privatlån er lanceret med et massivt økonomisk rygstød, med muligheden for at låne helt op til 100.000 kr. Af fordele kan nævnes; samme lave rente til alle, ingen skjulte gebyrer og underskriv nemt med NemID.
SEM
Search engine marketing er ikke tilladt for denne kampagne.

Cashback-og reward-sider
Cashback-og reward-sider er ikke tilladt for denne kampagne.

Rabat & rabatkodesider
Rabat- og rabatkodesider er tilladt for denne kampagne.

E-mail marketing
E-mail marketing er tilladt for denne kampagne.

All e-mails needs to get approved. Please send a preview to [email protected] to get it approved.

Krav om disclaimer ved udsendelse af L’EASY budskaber i nyhedsbreve/e-mails

Ved udsendelse af budskaber fra L’EASY koncernen i nyhedsbreve/e-mails er det fremadrettet et krav, at disse i bunden (eller alternativt toppen) er forsynet med en tydelig disclaimer, der indeholder information om afsenderen af nyhedsbrev/e-mail. Kravet gælder udsendelser fra alle selskaber og brands i L’EASY koncernen.

Minimumskrav til disclaimer:
- Information om firmaet bag nyhedsbrevet (firmanavn, adresse, tlf.nr., e-mail adresse)
- Information om nyhedsbrevet (frekvens, indhold m.m.)
- Information om baggrund for modtagelse af nyhedsbrevet (permission m.m.)
. Afmeldingslink (skal naturligvis fungere og afmelde forbrugeren fra alle mails fra det pågældende domæne)

Eksempel på disclaimer:

Denne e- mail er udsendt af:

[Firmanavnnavn], [adresse], [tlf.nr.], [e-mail adresse]

Som modtager af vores e-mail får du [f.eks. én gang om dagen] attraktive tilbud og konkurrencer fra vores sponsorer. Du modtager denne e-mail, fordi du tidligere har afgivet permission via deltagelse i en konkurrence eller spørgeskemaundersøgelse.

Hvis du ikke ønsker at modtage e-mails, kan du afmelde dig her: [link til afmelding]

-----------------------------------------

Derudover skal I være opmærksomme på følgende redaktionelle retningslinjer for udformning af tekster/nyhedsbreve til affiliate kampagner for Føniks Privatlån koncernen. Tekster bør principielt godkendes af Føniks Privatlån, men da det i praksis kan være meget svært, har vi udformet nedenstående retningslinjer, som I som minimum skal overholde i de tilfælde, hvor I selv udformer tekster:

· Nyhedsbreve/tekster skal overholde gældende lovgivning (bl.a. Markedsføringsloven, Persondataloven, E-handelsloven og retningslinjer for prismarkedsføring)
· Nyhedsbreve/tekster skal udformes, så modtagerne ikke er i tvivl om, at der er tale om reklame
· Nyhedsbreve/tekster må ikke love mere, end Føniks Privatlån med sikkerhed kan holde (det er f.eks. ikke tilladt at skrive ”Få svar inden for 3 timer”, ”Du kan allerede have pengene i morgen”, ”Du behøver ikke at dokumentere din indtægt”, ”Du kan låne på trods af RKI registrering” m.m.)
· Nyhedsbreve/tekster må ikke fremstå som om, de bliver sendt direkte fra Føniks Privatlån og ikke fra en tredje part
· Nyhedsbreve/tekster må ikke give udtryk for, at afsender (tredje part) har en særlig aftale med Føniks Privatlån (f.eks. ”Nogle gange kan det altså være rigtig svært at få pengene til at slå til. Det vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med. Derfor har jeg aftalt med Føniks Privatlån, at du kan få 15.000 kr. direkte ind på kontoen med et Føniks Privatlån lån.”)
· Nyhedsbreve/tekster må ikke give udtryk for, at Føniks Privatlån allerede har reserveret et produkt til modtageren (f.eks. ”Vi har 15.000 med dit navn på. Føniks Privatlån har reserveret helt op til 15.000 kr., som der kan komme til at stå dit navn på. Udfyld ansøgningen og hent dine penge her”)
· Nyhedsbreve/tekster må ikke give udtryk for, at modtageren er særligt udvalgt til at kunne købe Føniks Privatlån produkter (f.eks. ”Du er udvalgt til låne”, ”Tillykke med dit lån” m.m.)
· Nyhedsbreve/tekster må ikke give indtryk af, at der er tale om en allerede igangværende dialog mellem Føniks Privatlån og modtagerne af mails/tekster (f.eks. emnelinjer udformet som ”Ang. dine 15.000 kr.” eller ” SV: Låneansøgning”, ”Din låneansøgning mangler underskrift”, ”Vedrørende dit lån”, ”Føniks Privatlån har ikke hørt fra dig”, ”Du har ikke udfyldt din låneansøgning” m.m.)
· Nyhedsbreve/tekster må ikke udformes med en negativ begrundelse for at købe Føniks Privatlån produkter (f.eks. ”Kradser krisen” eller ”Har ferien været lidt for dyr?”)
· Negative sammenhænge mellem jul og Føniks Privatlåns produkter ikke er tilladt (jævnfør retningslinjen om, at nyhedsbreve/tekster ikke må udformes med en negativ begrundelse). Formuleringer som f.eks. ”Red julen”, ”Lån til julen” og ”Få råd til julen” er dermed ikke acceptable.